Nnywellness.com

Hvordan bygge vedlagte trailere


Det kan være dyrt å bære lasten til ulike funksjoner som leiren utflukter, sportsarrangementer og ulike presentasjoner hvis du må ta mer enn en bil å få utstyret det. Du kan imidlertid unngå denne ekstra utgiften ved å bygge en lukket verktøyet trailer å bære lasten. Ved hjelp av litt veiledning og noen lett fått materialer, kan du bygge en lukket tilhenger med ganske lite problemer. Du kan deretter bruke denne traileren til å frakte alt du trenger til neste hendelse du delta hvor alt bare ikke passer i en bil.

Instruksjoner

• Plasser en 6-fots lange 2-ganger-4 vertikalt på gulvet i traileren på hvert hjørne. Fest 2-av-4s på gulvet av trailer L braketter og 3-tommers dekk skruer. Bruk skrutrekker litt montert i øvelsen for å kjøre skruene i gulvet av tilhengeren. De vertikale 2-av-4s gjør hjørnet innlegg av tilhengeren er rammen.

• Konstruere en 6-fots kvadrat ved hjelp av leftover 6 fot lang 2-av-4s. Plassen til på hjørnet innlegg. Knytte torget til hjørnet innlegg med skruer. Bruk drill med skrutrekkeren litt montert inn i den for å kjøre skruene på plass. Taket støtte fra tilhengeren er nå bygget. Nå som taket støtte er plassert, er en firkantet boks ramme festet til tilhengeren. Bruk denne rammen for å koble omsluttende kryssfiner bitene.

• Fest en 6 fot av 6 fot ½ tomme tykke kryssfiner stykke til alle kanter bortsett fra baksiden av tilhengeren er firkantet boks ramme. Fullføre denne oppgaven med 3-tommers dekk skruene. Igjen bruk skrutrekker litt montert inn boret til stasjonen skruene på plass. Alt står nå med unntak av tilhengeren er baksiden.

• Sted den 4-tommen-lang dør hengsler langs den vertikale bakre kanten på tilhengeren er venstre. Bruk drill med skrutrekker bit for å kjøre skruene på plass, holde dør hengsler på plass. Dette plasserer bakdørens hengsler.

• Fest leftover 6 foten av 6 fot ½ tomme tykke kryssfiner på hengslene på til venstre bakre kant. Kjøre skruer gjennom hullene på hengslene ved hjelp av boret med sin montert skrutrekker bit vedlegges døren hengslene. Dette fester tilhengeren er bakdøren på plass.

• Fest deksellåsen på høyre side av tilhengeren er bakdøren. Her igjen bruke skrutrekker litt montert inn boret til stasjonen skruene på plass, festing deksellåsen. Deretter lukker døren og låse deksellåsen slik at tilhengeren er døren er sikret.

• Bruk maling pensel til coat alle tilhengeren er sider med latex maling for å weatherize tilhengeren.