Nnywellness.com

Hvordan spore tekstmeldinger på mobiltelefoner


Hvordan spore tekstmeldinger på mobiltelefoner

Tekstmeldinger---også kjent som kort-tjenesten eller SMS---brukes til å sende og motta skriftlige meldinger på opptil 160 tegn på mobiltelefoner, som har støttet denne formen for kommunikasjon siden 1980-årene. Mobiltelefon brukere kommunisere via tekst fordi den er rask, pålitelig og diskret. En praktisk funksjon til mobiltelefoner er den tekstmeldingen detaljer kan spores gjennom enhetens historien til slettet eller til meldingen lagringskapasitet nås og meldingene er erstattet av nyere de.

Instruksjoner

• Gå til direktemeldinger. Fra hovedmenyen for mobiltelefonen, gå til din beskjed program, som kan ha navnet "Messaging" eller "Meldinger."

• Velg en mappe. Mange mobiltelefoner har brosjyre benevnt "Innboks," "Sendt" og "Utkast." Noen enheter, som BlackBerry-smarttelefoner, inkluderes alle meldinger i en liste. Og noen telefoner har gjengede meldinger, som viser etter kontakter---når du velger en kontakt, vises alle sendte og mottatte meldinger i en tråd.

• Velg en melding å vise detaljene. Du kan vise telefonnummeret, avsenderen eller mottakeren hvis den er i telefonens kontaktlisten, datoer og klokkeslett og melding kroppen kopi.

Tips og advarsler

  • Registrer deg for en online-konto på tjenesteleverandøren nettstedet å spore tekstinformasjon. Se etter regningen detaljene; tekstmeldinger kan være oppført under datadetaljer. Mens du vil ikke kunne lese meldingen kroppen kopi, kan du vise telefonnumre, datoer og klokkeslett.