Nnywellness.com

2001 Nissan Maxima funksjoner


2001 Nissan Maxima funksjoner

Året 2001 markerte 20 produksjon-årsjubileet for Maxima, Nissans mellomstore, firedørs sedan med klassisk styling og sporty oppgraderinger. Nissan markedsført fire modell design for 2001, inkludert vinkel (en entry-level base modell), GXE, SE standard og SE jubileum opplag (en sportslig versjon av standard SE). Selskapet innlemmet funksjoner fra andre generasjons modeller - introdusert i 2000 - i 2001 modellene, endre svært lite, med unntak av å legge til spesielle oppgraderinger jubileum opplag.

Strøm

Alle 2001 Maxima modellene har samme kraft og ytelsesfunksjoner, inkludert et batteri lagre modus, som sparer batteristrøm ved automatisk å slå av interiør og tilbehør lys etter en programmert periode, eller når batteriet når et bestemt nivå. Dette forhindrer at batteriet makt drenering, og dermed bidra til å opprettholde livet av batteriet. Andre makt funksjoner inkluderer en 110-amp Dynamo og en 18.5 gallon drivstoff tank.

Sikkerhet

Toyota utviklet hver 2001 Maxima modell med lignende sikkerhetsfunksjoner, som sidekollisjon barer - stål bjelker i hver dør redusere virkningen intensitet i en ulykke, og bilbelte pretensioners, som raskt fjerner bilbelte slakk før virkningen. Hver modell har fører og passasjer sete kollisjonsputer, alarmsystem, og en høyere montert auxiliary bremselys, som hjelper etterfølgende drivere mer tydelig se når bilen kommer til en stopp. Tenningen deaktivere, en anti-tyveri funksjon, sysselsetter en sensor inne i bilen som oppdager spesielle koder innebygd på tenningsnøkkelen. Hvis sensoren registrerer koder som ikke samsvarer sin programmert koder, starter ikke bilen.

Bekvemmelighet

Toyota lagt standarden brukervennlige funksjoner til alle 2001 Maximas, for eksempel full etasje og mini overhead konsoller for lagring, elektriske Vinduer, cruise control og foran lesing lys. Sjåfører har ekstern keyless oppføring for alle dører og bagasjerommet. Cellen telefon Ledningsnett tillater installasjon av fabrikken eller ettermarkedet mobiltelefoner inn i bilen. Også audiosystemet inkluderer standard auto-reverserende kassettspiller, men er et alternativ å oppgradere til en CD-spiller.

Unntak

BRU, GXE og SE er like med unntak av noen mindre interiør og eksteriør endringer, som vinkel og GXE har chrome gitre, mens standard SE har en svart grill. Alle fire modeller lagt Toyota mest eksklusive standardfunksjonene til SE jubileum opplag, som 17-tommers hjul med sport dekk, skinnstoler og en CD-spiller. En aero kit, som består av en front spoiler med matchende sidekanaler, en under hekkspoiler og frontlys objektiver med bronse farge oppgradere jubileum opplag eksteriør. Det har også en 24 ventiler, V-6 motor med 227 hestekrefter, som er sterkere enn 222-hestekrefter motorer på de andre modellene.