Nnywellness.com

Nummerskilt ideer for Gearheads


Nummerskilt ideer for Gearheads

Gearheads, eller alvorlig bilentusiaster, vil bestemte typer bilskilt å reflektere alle hvilken person som de er og hva slags bil kjører. Disse platene kan gjenspeile hele bilen, bare visse aspekter av bilen eller typen person Gearhead er.

Gass kjørelengde

På veien er i disse dager, gass kjørelengde blitt en reell bekymring... eller en ekte spøk. Ulike personlige bilskilt har fungert som illustrerer dette. På en Honda Hybrid bil, for eksempel kan drevet av en miljøbevisst Gearhead, personlig lisens plate si 100MPG. En mindre miljøbevisste Gearhead, men som åpenbart har en irritabel sans for humor, kan sette en personlig plate på en Hummer som sier 1MPG, som kan avvise med forakt latter eller frustrasjon fra observatører.

Hastighet

Gearheads er også i fremvisningen av eller viser hvor mye fart bestemt bilen har. Vurderer bilskilt er egentlig bare for identifikasjon for politi, visse personlige bilskilt kan ha moro med deres bokstaver eller tall. 5 0BAIT er en god en for en sportsbil, som er BYOFFCR. DOES185 er en direkte måte å gloating om hastigheten på bilen, men det kan være morsomt hvis det var på en bil som helt klart ikke går så fort. Andre som NO1PWR og MYTOY er også gjelder for denne tonen plate.

Karosseriet

Det finnes også en rekke plater designet for Gearheads som utelukkende adresse styling og kroppen design av bilen sin. CLA55IC er akkurat det: klassisk. L0WRYDR sier nøyaktig hva alle tenker når de ser bilen. I (hjerte) FELGER kan være i konflikt med personlighet driveren, men hvis de er en sann Gearhead hvem har installert fin felger på bilen, det fungerer ganske bra. Enkel andre de som DARIDER fungerer også denne stilen av platen.