Nnywellness.com

RFID Passport farene


RFID Passport farene

US State Department begynte å produsere pass som inneholder radio frequency identification (RFID) koder i 2006. I dag, inneholder hver ny pass utstedt av USA (så vel som mange andre land, inkludert de fleste EU-land) en av disse datamaskinen sjetonger, som kan overføre informasjon via radiobølger. I tillegg gir tollerne en sekundær måte å bekrefte din identitet, gjengi RFID-brikker pass vanskeligere å forfalske. Men si noen teknologien eksperter og borgerrettigheter talsmenn fordelene som tilbys av RFID-brikker i amerikanske pass oppveies av risiko - nemlig, kompromittert sikkerheten til din personlige informasjon.

Personvern og sikkerhetsbekymringer

RFID-brikker som er innebygd i amerikanske pass inneholder passport abonnentens navn, kjønn, nasjonalitet, dato og sted for fødselen og digitalisert bilde. Kodene inneholder også informasjon om passport, inkludert passnummer, utstedelsesdato og utløpsdato. Når ideen å innlemme RFID tag teknologi i amerikanske pass ble først presentert av State Department i 2004, møtte det motstand fra personvern og sikkerhetseksperter, inkludert den amerikanske borgerrettigheter Union, datasikring Bruce Schneier og andre, alle uttrykte bekymring over potensialet for RFID dataene i amerikanske pass kan misbrukes av regjeringen eller av kriminelle datasnoker som ønsker for å stjele identitetsinformasjon. Bruce Schneier nevnt, i en artikkel om gjennomføringen av RFID-teknologi til amerikanske pass, "det er en klar trussel både personvern og sikkerhet, og ganske enkelt, det er derfor det er dårlig idé."

Sikkerhetsforanstaltninger

Svarer til den innledende tilbakeslag mot RFID-brikker i amerikanske pass, annonsert Utenriksdepartementet i slutten av 2005 at det hadde gjennomført en rekke sikkerhetstiltak for å forhindre at dataene i RFID-brikker fra blir banket inn av tredjeparter. Avdelingen forsikret skeptikerne at RFID-brikker i amerikanske pass bare kan lese fra noen få inches unna og at dataene i kodene må spesielt kryptert digital signatur modig mot manipulering. Videre ville passene med RFID-brikker være belagt i en skjerme materiale - et annet mål å beskytte RFID chip fra uautorisert RFID-skannere.

Hacking potensial

Tross Utenriksdepartementets forsikringer om at amerikanske RFID pass er trygge, har noen dataeksperter vist sin evne til å klone RFID pass blir utstedt av Tyskland og Storbritannia. En amerikansk forsker heter Chris Paget kunne også eksternt skanne og kopiere informasjon fra to amerikanske pass kort som inneholder en kryptert RFID chip, uten kort eiernes viten, ved hjelp av en $250 skanner. Selv om disse demonstrasjoner vise potensialet for RFID pass for å være ulovlig har klonet, fra 2010, nesten fire år etter deres implementering, det ikke vært noen rapporterte forbrytelser av RFID hacks som involverer amerikanske pass.