Nnywellness.com

Min iPhone er fast på utgående samtale


Min iPhone er fast på utgående samtale

Når iPhone blir sittende fast mens et program kjører - og telefonsamtalen funksjonen kjører en innebygd app – er det vanligvis en programvare glitring. Hvis kraft-avslutter programmet ikke fungerer, er det mulig at du må starte telefonen. Fordi programmet telefonen er bygget i, kan ikke du installere den hvis den gjentatte ganger har problemer; Dessverre må du installere operativsystemet. Det er sjelden at dette bestemt svikt å være forårsaket av et maskinvareproblem med iPhone selv, men hvis det skjer regelmessig, og du kan ikke fikse det hjemme, kaller en Apple-butikk å spørre om alternativene.

Hvorfor det står fast?

IPhone er en komplisert enhet, maskinvare og programvare, noen feil og glitches er uunngåelige. Mindre programvare glitches er en av grunnene til at Eple befridd oppdatert operativsystemer ofte. Kontroller at du kjører den nyeste versjonen av operativsystemet for best resultat. Hvis telefonen din er jailbroken, kan det oppstå problemer med enkle funksjoner som telefonen. Gjenopprette til opprinnelige operativsystemet å fikse svikt.

Avslutt

Denne enkle knep holder deg fra å måtte starte din iPhone for de fleste app glitches. Hold nede knappen "Sove" som du ønsker for å sette den i hvilemodus, men når det rød skyve fremgår, "Sove"-knappen og hold knappen "Hjem" i fem til seks sekunder eller til telefonen går tilbake til Hjem-skjermen. Prøv dette en eller to ganger for å lukke programmet telefon og prøv utgående samtaler på nytt.

Omstart

Omstart er nødvendig når programmet ikke-Avslutt. Dette er oftest når "fryse" er et dypere operativsystem enn bare app selv. Hold knappen "Sove" til du ser den røde skyveknappen på skjermen, og skyv den til høyre for å slå av iPhone. La den av et par sekunder, så hold knappen "Sove" i noen sekunder til telefonen slås på igjen.

Tilbakestille

Noen ganger starter også fortsatt ikke svarer, selv etter flere forsøk. I dette tilfellet må du holde det "sove" og "Home" knapper samtidig i 10 til 15 sekunder, eller før skjermen blir mørk og Apple-logoen vises. Tilbakestille vil avslutte programmet du brukte og start til Hjem-skjermen. Men sletter det ikke noen av dataene.