Nnywellness.com

Koble DVI til HDTV


DVI (Digital Video Interface) er en type signaltilkobling brukes til å overføre video informasjon fra en elektronisk enhet, som en dataskjerm, til en annen. DVI-kontakter er mindre vanlig på High Definition TV (HDTV), som hovedsakelig bruk HDMI (høy definisjon Media Interface)-kabler for å levere video og lyd. Dette er den viktigste fordelen av en HDMI-kontakt, som overfører ikke bare høy definisjon video data, men opptil åtte kanaler med digital lyd. Koble DVI til en HDTV krever en kabeladapter så to forskjellige plugger kan knyttes til forskjellige komponenter. Et separat sett med lydkabler er også nødvendig, siden DVI overfører video bare.

Instruksjoner

• Sett ene enden av en DVI-kabel til DVI-kontakten på kabelen kortet. 24 pinnene i tre rader på slutten av kabelen må justeres med matchende hullene på kortet.

• Stram låse bolt på hver side av pluggen til kortet ved å dreie for hånd.

• HDMI-kontakten på den andre enden av adapteren inn en HDMI IN-porten på baksiden av HDTV. De fleste HDTVer er utstyrt med tre eller flere HDMI-utganger, så noter som en brukes til tilkobling til DVI-enhet.

• Koble et sett med audio-kablene fra Audio OUT-kontaktene på DVI enheten til Audio IN-kontakter på HDTV. Sett inn den røde pluggen i den høyre lydkontakten og hvite pluggen i venstre kontakten. Disse kablene er nødvendig å overføre lyd fordi DVI-tilkoblingen overfører video.

Tips og advarsler

  • Trykk på "Input"-knappen gjentatte ganger på HDTV å velge HDMI-porten som brukes for tilkoblingen til DVI-enhet.
  • Koble audio/video utstyr danner makt mens trekke opp kortet kabler.