Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere Front End justering problemer ved dekkslitasje


Hvordan diagnostisere Front End justering problemer ved dekkslitasje

Det er lett å se og diagnostisere dekkene for frontdelen bildejusteringen problemer med et par metoder. Den første indikasjonen på det kan være en justering problem bilen ikke kjører jevnt og det synes å trekke eller drivende. Du må kanskje et frontprogram hjul justering og eventuelt det må gjøres så snart som mulig for å hindre videre slitasje eller kostbare skader bilen.

Instruksjoner

Hvordan diagnostisere Front End justering problemer ved dekkslitasje

Kontroller hvis bilen driver til side mens forsiktig ut hånden press på rattet.
Oppmerksom når bilen begynner å dra til venstre eller høyre og vil bo i en rett linje. Dette er en veldig god indikasjon du trenger et hjul justering. Den beste måten å kontrollere bilen med denne metoden er å kjøre sakte på rett flat vei og slippe rattet litt. Hvis den kontinuerlig driver til venstre eller høyre når du slippe rattet ha sjekket umiddelbart for et frontprogram hjul justering. Ikke risiker ytterligere skader som kan være svært dyrt dersom alt du trenger er en justering.

Bruk en krone å sjekk for slitte dekk slitebane.
Ta en titt på nært hold på dekkene og bruke en krone for å måle slitebanen. Plass penny i sporet mellom treads med Lincolns hodet opp ned. Hvis du kan se toppen av Lincolns hodet dekkene er utslitt og skal erstattes straks. Hvis du ikke ser toppen av hodet og deretter dekkene er ikke slitt. Noen bil eksperter foreslår nå dekk slitebanen testen bør gjøres med en kvart. Når du plasserer en fjerdedel opp ned i en groove og toppen av Washingtons hode vises ikke er det tid erstatte dekkene. Dette forslaget gjelder mer biler drevet i områder med mye regn og snø forårsaker kraftig trekkraft. Du bør også sjekke dekkene jevnlig med metoden krone eller kvartal spesielt hvis du er stadig på veien. Har god dekk gjør en stor forskjell i sikker kjøring og bil ytelse.

Bilreparatøren sjekke dekk
Undersøke tråden på dekkene ved kjører hånden frem og tilbake over slitebanen. Vær forsiktig når du utfører denne metoden på grunn av mulig synlige stål belte ledninger og rusk. Hvis ytterkantene av fremre dekk er mer slitt enn de indre kantene, eller omvendt, det er overdreven belastning i forstillingen. Dette fører til hjul å bøye inne eller ute og en justering er nødvendig. Hvis dekkene ser ut i én retning og glatt i en annen, dette kalles en "saw-tooth" bære mønster og kan forårsake rask dekkslitasje. Hvis disse mønstrene er uttalt, må ha dekkene byttes. Noen ganger hvis dekkene ikke er så ille kan glideklossene dreies på baksiden. Spør din justering spesialist for deres anbefalinger.

Tips og advarsler

  • Test kjøre bil etter å ha en justering gjort. En dårlig justering kan også forårsake alvorlig skade å din bil. Hvis det ikke kjører riktig, ta det tilbake for å ha det løst.