Nnywellness.com

Hva er Hydrotech kryssfiner?


Hva er Hydrotech kryssfiner?

Hydrotek er en type av kryssfiner opprettet for marine bruker. Det er ofte brukt av amatører når bygge egne skip. Tre foretrukket av noen på grunn av sin jevn farge og styrke. Det er sertifisert av Lloyd's of London.

Meranti

Hyrotek er laget av meranti skallfasetter. Meranti er en mahogny fra Sørøst-Asia, med farger som spenner fra nært hvit til en mørk rødbrun. Treet er lettere vekt, slik at det er populært for båter, og det har en med korn. Meranti har gode holdbarhet og isolasjon egenskaper.

Spesifikasjoner

Hydrotek bruker Storbritannia BS1088 gradering regler som sertifisert av Lloyd's. Det hevder utmerket styrke på grunn av flere gass i konstruksjonen. Alle ansikt skallfasetter i Hydrotek bør være fri for defekter i og baksiden er å ha matchende farger. Kjernen skallfasetter bør være fri fra alle tomrom. Den har en holdbar vurdering og en stabil bevegelse vurdering, med gode arbeider egenskaper.

Funksjonen

En meranti kryssfiner som Hydrotek sager eller kjeder rent, forlate utglattede hjørner og kanter. Tre kamper bra fra å ark, gir et prosjekt et enhetlig utseende. Limet på Hydrotek er en WBP vanntett og kok bevis lim, gjør tre egnet for marine applikasjoner. Det holder spiker og skruer effektivt.