Nnywellness.com

Hvordan re-cover motorsykkel seter


Du bør erstatte forsiden på motorsykkel setet hvis det er gamle og slitte. Eller du kan endre den hvis du ønsker noe å legge til sykkelen. Siden den formen og størrelsen på setet varierer fra sykkelens merke og modell, må en erstatning plass skreddersydd for motorsykkelen. De lager setetrekk er stiftet på setet mesteparten av tiden, så det kan ta noen forsøk på å fjerne den. Avhengig du får, kan bruker det nye coveret være enklere.

Instruksjoner

• Brett tilbake motorsykkel setet på den bakre klaffen og finne de to skruene som holder det til ramme. Fjern skruene med en 5 mm umbraconøkkel og skyv setet ut for å fjerne det fra sykkelen. Knips det over å se hvor setetrekk er festet til undersiden.

• Fjern gamle dekselet. Lirke av stiftene holder den på plass, tar notat av der hver stift ligger. Gitt hvor tett hver stift er på plass, kan det ta en kombinasjon av tang, en skrutrekker spissen og snuse bar til fjernes.

• Ta sete og gamle forsiden til en motorsykkel butikk for å finne en ny setetrekk for din nøyaktige plass. Du trenger noe samme størrelse, men du kan velge et annet materiale. Setetrekk er ofte laget av skinn, suede og vinyl.

• Plass den nye setetrekk over skumputer på motorsykkel setet. Husk hvordan gamle coveret kom ut av setet og slip ny på i revers. Noen deksler vil krok og loop på setet eller strekning med en strikk, betyr at du ikke trenger å stifte det på.

• Stift dekselet på setet hvis nødvendig. Trykk ned tett på hver løs spot på setet og sette en stift det med en sterk stifting gun. Bruk stifter rundt de samme stedene som den gamle de var, gjør at du ikke treffer opprinnelige stift hullene.

• Skyv seteryggen på plass på motorsykkel, erstatte og stram sine skruene og slipp den ned på rammen.