Nnywellness.com

Twitterlerts til Blackberry min virker ikke


Enten det er på forretningsreise eller ferie, bruker mange folk Twitter til å holde oversikt over hva som er nytt og hva folk snakker om. En måte å forbedre opplevelsen er å opprette et varsel fortelle deg når folk snakker om emnene du er interessert i. Blant stedene som gir denne tjenesten er Twilert, Twitterlert, TweetBeep og Twitteralarm, alle sende deg e-varsler når søkeordene er nevnt. Hvis tjenesten ikke fungerer på din BlackBerry, skyldes kan problemet med din e-postoppsett eller søkeordene. Også Husk Husk at programmer kan komme og gå raskt, så å sjekke nettstedet for tjenesten til å avgjøre om det er fortsatt støttet.

Søppelpost

Hvis du har registrert deg for en Twitter varslingstjenesten, vet du at varslene er utformet for å bli sendt til e-postkontoen. Forskjellige e-postleverandører kan ha forskjellige innstillinger; i noen tilfeller kan varslene gå til mappen for søppelpost eller noen andre mapper enn innboksen. Hvis du finner at varslene skal søppelpostmappen, må du angi dem emails "ikke søppelpost" for fremtiden.

E-postoppsett

Du vil også ønske å sikre at e-postkontoen er konfigurert riktig på BlackBerry. Å gjøre dette, klikker du oppsett fra hovedmenyen og velg administrere Internett-epost. Derfra vil du kunne samhandle med mobilleverandøren for å kontrollere at e-postadressen din er anerkjent og koblet til enheten. Du vil også kunne legge til en ny e-postkonto hvis du ønsker.

Søkeord

Hvis du fortsatt ikke får din varslingsmeldingene som forventet, navigere tilbake til varselets webside og kontrollerer søkeordene du skrev inn. Hver term angis bortsett fra de andre med ordet "eller"; ellers varselet vil gjenkjenne to lengre sikt som en sikt, og tjenesten kan ikke plukke opp på omtale. Også vurdere vilkår inkludert symboler som @ og #. For eksempel hvis du inkluderer begrepet "MyBusiness" i varslene, og noen refererer til #MyBusiness, kan du ikke få et varsel fordi hash symbolet ikke ble inkludert.

Tid

Du vil også ønske å være sikker på å ta hensyn til tiden du angav for søket, det kan forårsake varsler forsinkes eller ikke. For eksempel i søkeboksen Twilert leser eksemplet "Hverdags kl 2." At betyr at du får bare én e en dag fra Twilert, men du kan endre denne innstillingen slik at du får varsler hver time, hver noen timer eller hva intervall angir du. Da du opprettet kontoen du også har angitt en tidssone; Hvis du ikke angir riktig tidssone, kan varslene komme når du ikke forventer dem..