Nnywellness.com

Hvordan du endrer den nøytrale bryteren i en 1993 Nissan Altima


Bryteren nøytral sikkerhet, som er boltet til overføring saken bak skiftet lever, holder du starter 1993 Nissan Altima i noe utstyr. Bilen kan bare startes hvis det er i parken eller nøytral. Den nøytrale sikkerhetsbryter er justerbar i Altima, den kontrollerer også sikkerhetskopiere lysene.

Instruksjoner

• Jack Altima med gulvet jack og støtte det med jack står. Koble manuell kontroll koblingen fra manuell akselen på siden av overføringen. Skru festebolter med Phillips-skrutrekker. Trekk bryteren av overføringen.

• Sett bryteren på overføring, stille opp skruehull. Skru boltene hånden stramt. Sette girskift i nøytral.

• Flytt bryteren bruke 2 mm justere pin til pin faller inn i hullet i rotoren på bryteren. Boltene feste fast. Koble manuell kontroll sammenhengen til manuell akselen.

• Bilen innlegge park. Starte bilen. Slå den av. Sett bilen i nøytral. Starte bilen. Slå den av. Sett foten på brems. Sett bilen i stasjonen. Prøv å starte bilen. Hvis den ikke starter, sette den i revers, og prøv å starte bilen. Hvis bilen starter i- eller omvendt, justere bryteren som anvist i trinn 3.

• Starte bilen og putte den i revers. Har en hjelper-sjekk for å se at sikkerhetskopiering lampene lyser. Setter bilen i noen andre utstyret, og har den hjelper kontrollen sikkerhetskopiere lysene ikke lyser i noen andre utstyret. Senk bilen.