Nnywellness.com

Feilsøke en BlackBerry 7520


Feilsøke en BlackBerry 7520

BlackBerry-7520 er en modell som var spesifikke for neste (og senere, Sprint) nettverk. Denne BlackBerry var først funksjonen push-to-talk (PTT) evne og var også først som tilbys på neste nettverket. Selv om denne telefonen er litt utdatert, kan den fremdeles brukes på Sprint nettverket. Hvis du har problemer med din BlackBerry 7520, finnes det noen feilsøkingstrinn du kan ta å diagnostisere og løse problemet.

Instruksjoner

• Koble til nettverket. Hvis du har vært sentrale eller i et dårlig forbindelse, kan signalet ha gått tapt. For å koble til nettverket, velger du ikonet Radio tårn. Dette vil deaktivere det trådløse signalet. Vent noen sekunder, og velg den igjen. Dette vil koble deg til nettverket.

• Kontroller at telefonen ikke er i "Telefon bare"-modus. Denne modusen hemmer TOS og e-funksjonaliteten. Velg telefonikonet og klikk på "Alternativer". DenVelg "Push To Talk" og bla nedover til du ser alternativet "Telefonen bare" og sett den til "Nei."

• Utfør en varm omstart. Trykk på "Avslutt samtale"-knappen og hold den i fem sekunder. Enheten vil slå. La den av i fem minutter og deretter slå den på igjen. Hurtigreparasjonen generelt hjelper fastsette minne og tilkoblingsproblemer.

• Hard restarte telefonen. Dette alternativet er bare egnet når telefonen har frosset eller reagere. Løsne Forhjulsopphenget på baksiden av telefonen å løsne batteriet mens telefonen er fortsatt på. Vent noen minutter og bytter batteriet. Når telefonen kommer tilbake, må du vente noen minutter mens systemfilene er kontrollert før du kan bruke telefonen igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis telefonen ikke kan slås på eller ikke koble til nettverket, deretter interne komponenter sannsynlig skadet og telefonen må byttes. Telefonen er ikke lenger produseres, reparasjon vil ikke være mulig.