Nnywellness.com

Hvordan Ping veldig fort på BlackBerry Messenger


Hvordan Ping veldig fort på BlackBerry Messenger

Messenger, en chat-programmet som er kun tilgjengelig for BlackBerry operativsystemet, innrømmer brukernes å øyeblikkelig melding hverandre eller delta i gruppesamtaler bruker deres enheter personlige identifikasjonsnumre. I tillegg til samtaler, kan BlackBerry eiere "pinge" hverandre, som er en måte å få noen oppmerksomhet, enten å sjekk hvis tilgjengelig å chatte, eller for å varsle at du har sendt en melding og ikke fått svar.

Instruksjoner

• Flytte programmet Messenger øverst på startsiden. Dette vil spare tid søke gjennom programmer når du skal ping noen. Hvis du vil flytte, markere programmet, trykk på BlackBerry-menyknappen og velg "Flytte." Dra ikonet til den nye plasseringen med fingeren eller styreflaten, avhengig av din BlackBerry modell.

• Åpne BlackBerry Messenger ved å klikke.

• Åpne en samtale, eller Merk et kontaktnavn. Finne noen raskere ved å skrive inn den første bokstaven i navnet.

• Før du følger opp en melding med en ping, kan du se om meldingen er levert og lese etter en "D" eller "R" meldingen. Hvis mottakeren svarer, vise BlackBerry Messenger som hun skriver.

• Trykk på BlackBerry-menyknappen og velg "Ping kontakt." Hvis din BlackBerry har et fysisk tastatur, kan du bruke en snarvei: Skriv inn den første bokstaven i menyen oppgaven - i dette tilfellet "P" - i stedet for å bla gjennom menyalternativene.

• Når pinge, er det ikke nødvendig å skrive en melding. BlackBerry vil levere en som leser, "PING!" fet røde bokstaver og mottakerens enheten vil vibrere hvis funksjonen er deaktivert i Messenger > meny > Alternativer.

Tips og advarsler

  • Som en BlackBerry eier, kan du tilpasse meldingene med toner, vibrasjoner og blinkende LED, alt gjort gjennom enhetens lyd profiler program. Du kan også angi forskjellige profiler for nye meldinger og ping varsler.
  • Husk etikette når man beslutter å ping. Meldinger leveres, selv når programmet lukkes eller mottakeren har angitt sin status som utilgjengelig. Kontakten kan være et anrop, sove eller har lav. I tillegg kan en bruker angi en status som indikerer han ikke er åpen for ping. Vær oppmerksom på BlackBerry Messenger også bruker trådløs data i stedet for tekstmeldinger og ikke alle brukere har ubegrenset dataplaner.