Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Veivaksel fra bilen


Motorens Veivaksel opererer overføre strømmen som produseres av motoren gjennom overføring og drivverket. Enorm styrke er generert gjennom veivakselen og over tid lagrene at veivakselen slå fritt kan slites ut. I tillegg ligger bak veivakselen en olje segl. Hvis denne oljen forseglingen blir General, vil det føre til en oljelekkasje. I begge tilfeller er den eneste måten å løse problemet å fjerne veivakselen. Selv veivaksler fjernes tradisjonelt etter at motoren har blitt trukket fra denne bukta, er det mulig å fjerne veivakselen uten rykk motoren.

Instruksjoner

• Fjerne motoren belter. Motorens belter brukes til makten motorer tilbehør, som servostyring, Dynamo og aircondition. Hvis du vil fjerne belter, Finn justering braketten for hver tilbehør. Justering braketten brukes til å knytte et bestemt tilbehør til motoren. Løsne boltene som holder justering brakettene på plass vil frigjøre spenninger på tilbehør til beltet. Når hver belte har vært løsnet, trekk beltet fra skivene som festes til den harmoniske belastningsfordeling.

• Fjern skivene som festes til den harmoniske belastningsfordeling. Skivene er sikret for belastningsfordeling med tre bolter. Fjern hver bolt med en skiftenøkkel og trekk skivene fra belastningsfordeling.

• Fjern den harmoniske belastningsfordeling. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne enkelt bolten fra midten av den harmoniske belastningsfordeling. Denne bolt brukes til å koble belastningsfordeling til snuten av veivakselen. Knytte en harmonisk belastningsfordeling remover, mot belastningsfordeling med de medfølgende boltene. Slå den gjenget stangen i midten av puller i klokkens retning. Gjenget stang er viste, vil det gradvis trekke den harmoniske belastningsfordeling av veivakselen.

• Drain radiatoren ved å fjerne radiatorens bunnpluggen. Bunnpluggen ligger på bunnen av radiatoren. Bruke en fastnøkkel til å slå bunnpluggen i retning mot klokken å fjerne den.

• Fjerne vannpumpe. Vannpumpen er plassert på forsiden av motoren, og er sikret for databasemotor for flere bolter av varierende størrelse. Fjerne gummi slanger som knytter til vannpumpe ved første å slå skruen på hver slange klemme i retning med klokken med et flathead skrutrekker, deretter ved å dra hvert slangen fra vannpumpen. Fjern hver av vannpumpens bolter og trekke vannpumpe fra motoren til å fjerne den.

• Fjern tidsberegning kjeden dekselet. Timing kjeden dekselet sitter rett bak vannpumpe, og er knyttet til motoren med flere bolter. Fjern skruene med en skiftenøkkel og trekk ut fra motoren til å fjerne den.

• Fjern tidsberegning kjeden. Timing kjeden består av to tannhjul og et enkelt kjede. Den større drivhjul passer over slutten av kamakselen, og er sikret på plass med tre bolter. Fjern skruene med en skiftenøkkel, så trekke både tannhjul fra motoren til å fjerne timing kjeden.

• Fjerne olje pan. I olje pan er festet til bunnen av motoren med flere bolter, som omgir omkretsen av kjelen. Fjern skruene, så trekke pan bort for å avsløre oljepumpe og veivakselen.

• Fjerne olje pumpen. Oljepumpe ligger foran motoren eller på baksiden av motoren, avhengig av bestemt motoren. Oljepumpe er vanligvis holdt på plass med to bolter. Fjern skruene, og trekk oljepumpe fra motoren.

• Fjerne dekslene stangen. Stangen caps knytte til veivakselen og overføre strømmen produsert i forbrenning kammer til veivakselen. Det er en stangen for hver sylinder. For eksempel hvis motoren har seks sylindre, må seks stangen caps fjernes. Hver stangen cap holdes på plass med to muttere. Fjern hver mutter og trekke hver stangen cap fra veivakselen.

• Fjerne viktigste caps. De viktigste caps brukes til å sikre veivakselen på motorblokken. Det er vanligvis totalt fire viktigste caps. De fleste søkemotorer bruker to bolter for å sikre hver viktigste cap på plass, men noen søkemotorer bruker fire bolter per cap. Hver beskyttelseshetten slik at veivakselen slippe fra motoren. Vær forsiktig når du fjerner siste cap, veivakselen er svært tung.

Tips og advarsler

  • For å unngå skade, holde veivakselen mot motoren når den endelige cap fjernes, og deretter sakte senke veivakselen ut av motoren å fullføre fjerningen.