Nnywellness.com

Hvordan installere en Side tåke lys på en ' 98 Dodge Neon


1998 Dodge Neon ble gjort tilgjengelig med valgfri tåkelys som forbedrer din sikt i dårlig vær. Hvis sjåføren side tåke lyspæren brenner ut, erstatte pæren hjemme i stedet for å tilbringe tid venter på et servicesenter og pådra seg en stor reparere regning. Kjøpe en ny lyspære på auto deler butikken eller Dodge forhandler. 1998 Neon bruker en GE 881 tåke lyspære.

Instruksjoner

• Åpne den Neon hette og koble negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Heve foran bilen med en knekt og støtte det med jack står.

• Fjerne bolten sikre at tåke lett samlingen radiator støtte på førersiden socket og ratchet. Trekk lett samlingen frem ut av Monteringsområdet. Koble fra ledningsnett fra baksiden av tåke lyspæren, og fjern enheten fra bilen.

• Tvinn pære 1/4-sving mot klokken for å fjerne den fra samlingen lys. Sett inn ny pære i forsamlingen og slå den 1/4-slå klokken låse den på plass. Line opp samlingen i Monteringsområdet foran bilen.

• Plugg den elektriske kontakten inn pluggen på baksiden av lys. Plasser den lett monteringen og sikre den med bolt, stramme bolten med kontakten og ratchet. Heve bilen litt med en knekt og fjerne jack står.

• Senk bilen til bakken. Feste negative batterikabelen og stram tilkoblinger med en skiftenøkkel. Lukke panseret og teste tåkelys.