Nnywellness.com

Fastslå verdien av en båt


Fastslå verdien av en båt

Selge båten må du vurdere det nøyaktig å få den beste prisen. Det kan være en utfordring å angi riktig pris på grunn av din historie og følelsesmessige tilknytning til båten.

Instruksjoner

• Vurdere båtens "ekte alder" og faktor i standardmetodene for avskrivning. Båt verdier svekke seg sterkt i det første året. Sjekk med N.A.D.A. Marine avgrensningsbrønn Guide online for en nøyaktig startverdien for båten din merke, modell og år.

• Se på ulike online båt liste tjenester for å få en idé om hva andre spør for lignende håndverk. Det hjelper hvis du finner en eksakt kopi i samme område i landet. Beliggenheten gjør en forskjell.

• Undersøke skroget av båten kritisk. Se etter hakk, dock utslett, skraper, manglende biter av glassfiber, hakk i metall og sprekker i gummi eller plastikk stykker. Det er normalt for en båt vise passende alder, men kjøper forventer til prisen for å reflektere den sanne betingelsen. Den strukturelle integriteten av skroget er et grunnleggende hensyn vurdere verdien. Du må reparere skader som kompromitterer skroget til punktet av lekkasje, råte eller sagging.

• Kontroller at motoren kjører også og betjenes helt til riktig tid på året. Forhåpentligvis har du fullstendige Vedlikeholdsposter. Den nest viktigste komponenten er motoren og komponentene. Eventuelle feil deler i stasjonen systemet reduserer båtens verdi. Faktisk er et hull, uansett hvor gode tilstanden, verdt uten en sterk, arbeider-motor.

• Lag en liste over valgfrie elementene du vil ta med salg av båten. Kontroller at elementene, for eksempel redningsvester, er i god stand.