Nnywellness.com

Årsakene til dårlig drivstofføkonomi for GMC Sierra 1500


Årsakene til dårlig drivstofføkonomi for GMC Sierra 1500

Eiere av lastebiler som GMC Sierra 1500 påvirkes spesielt når drivstofføkonomi av lastebilen deres avviser. Sierras er ikke kjent for deres drivstofføkonomi, men for deres holdbarhet og ytelse som en arbeider kjøretøy. Så når du får enda færre miles til gallon enn du er vant til, kan det virkelig innvirkning deg økonomisk. Den gode nyheten er at de fleste problemer med drivstofføkonomi kan løses gjennom rutinemessig vedlikehold og enkle justeringer kjøring mønstre.

Kjøring mønstre

Det første du må avgjøre når diagnostisere tap i drivstoff økonomien er om det er et tilbakevendende problem, eller et tap på grunn av spesifikke kjøreforhold. For eksempel hvis tapet i drivstofføkonomi ble lagt merke til når du gjør en masse oppoverbakke kjører eller går gjennom stop-and-go trafikk, eller når haling ekstra vekt, så kan du være rimelig sikker er det ikke et tilbakevendende problem. Men hvis du ikke ser en endring i løpet av et par tanker av gass, må du se andre steder.

Kjøring og opererer vaner, som stopper eller starter plutselig, eller forlate bilen tomgangskjøring for lengre perioder, kan også påvirke drivstofføkonomi.

Kjøretøy

Lastebilen er godt vedlikeholdt er en av de enkleste måtene å sikre god drivstofføkonomi. Endre olje, vil oljefilter, luftfilteret og dieselfilter på anbefalte intervaller holde lastebil kjører i topp stand. Kontroller og erstatte din tennplugger. Slitt og korrodert tennplugger antennes ikke drivstoffet riktig og kan kutte ned på din drivstofføkonomi, også.

Andre faktorer

Sjekk bilens timing og dekk inflasjon. Dårlig justert timing kan påvirke drivstofføkonomi, og under-dekk kan forårsake ekstra drag, gjør motoren bruker mer drivstoff til å drive bilen frem.

Kontroller at du ikke hales rundt unødvendig vekt. Ekstra vekt bruker opp ekstra drivstoff.