Nnywellness.com

Hvordan lastebil Air bremser arbeid?


Trykkluft

En reimdrift fra motoren kjører luftkompressoren. Kompressoren er koblet til et lagring reservoar som lagrer trykkluft. Hele systemet er styrt av en guvernør, som holder trykket i en. Når lufttrykket når 125 psi, slutter luften kompressoren guvernøren kompressoren pumping i noen ekstra luft. Hvis det synker trykket til 100 psi, slås guvernøren kompressor luftpumpe tilbake på igjen.

Tjenesten bremser

Når driveren presser på gasspedalen, dirigerer det trykkluft gjennom slanger i oppbremsing mekanismen. De fleste lastebiler bruk foundation bremser. I foundation bremser skyver trykkluft ut et stempel som flytter en cam, skyve en brems sko i en roterende trommel. Trommelen er knyttet til et hjul og når brems skoen gnir mot den, det skaper friksjon, sakker hjulet. Når bremsene utgis, noen trykkluft slippes fra systemet og kompressoren har til å lagre nye air å holde bremsene drevet.

Våren bremser

Lastebiler har også en backup system kalt våren bremser. Hvis kompressoren feiler eller oppbremsing systemet bør begynne å lekke, vil det gjøre tjenesten bremsene ikke fungerer. Hvis dette skjer, stanser automatisk våren bremsene lastebilen. Våren bremser er drevet av en kraftig våren mekanisme inni brems kammeret. Denne mekanismen er vanligvis holdt tilbake av lufttrykket i systemet. Hvis som luft vanntrykket faller for lavt, våren bremsesystem vil engasjere, aktivere bremsen trommene. Når driveren setter på på parkeringsbremsen, er våren bremsene hva holder lastebilen på plass, hindrer det i å rulle.