Nnywellness.com

Hvordan bruke HTC vingen for Webcam kringkasting


Hvordan bruke HTC vingen for Webcam kringkasting

HTC vingen er en smart telefon som kommer med et innebygd digitalt kamera og videoopptaker. Du kan bruke telefonen som webcam kringkastes live video forer, forutsatt at du har riktig programvare installert på mobilen. Denne måten du kan gjøre opptak for Internett eller one-on-one chatter med venner og familie fra hvor som helst som har en tilgjengelig Internett-tilkobling.

Instruksjoner

• Søke etter en mobil webcam programvare som kjøres på HTC Wing cellen telefon. Noen programmer som du kan vurdere å bruke er EyeSpyFX, transportabel og WebcamTracker.

• Last ned EyeSpyFX. Dette er et gratis program og du trenger ikke å registrere. Dette programmet fungerer på en WAP-aktivert telefon og lomme-PCer og Palm-enheter. Dette programmet lar deg lage et passordbeskyttet nettsted slik at du kan dele videoen feed med dine venner.

• Last Mobiola - $24.99 fra November 2010. Dette programmet leveres med en gratis prøveperiode. Det er utviklet for å fungere på smart-telefoner, inkludert HTCs, BlackBerry og Palm-enheter. Koble telefonen til datamaskinen med en USB-kabel, Bluetooth eller Wi-Fi. Når du har gjort dette, kan du bruke de fleste video chat-programmer, inkludert Yahoo Messenger og AOL Instant Messenger. I tillegg til at du chatte på datamaskinen, vil du også kunne legge til spesialeffekter i videoer og justere farger, nyanser og kontrast.

• Kjøpe Webcam Plus - $5.99 per November 2010. Dette er et veldig enkelt program uten bjeller og fløyter av noen av programmene. En fordel med programmet er at det har sitt eget nettverk av live webcams over hele verden. Du kan inkludere kringkastingen og dele din feed med eksisterende publikum, velger du. Koble telefonen til datamaskinen via USB-kabel. Når du har gjort dette, vil du kunne bruke den med voice-over IP programmer som Skype, MSN Chat og ICQ.