Nnywellness.com

Scootere som ser ut som motorsykler


Scootere som ser ut som motorsykler

Scootere er drivstoffeffektive alternativer til biler og lastebiler. Honda, Yamaha, Suzuki og Vespa tilbyr elegant, aggressivt stylet scootere ligner på utseendet på motorsykler og motorsykler. Mange av den scootere tilbys få minst 45 miles per gallon (MPG) og oppnå hastigheter opp til 76 miles per time. Scootere stylet etter motorsykler kan også brukes til motorveien touring.

Honda

Honda tilbyr tre scootere stylet som en motorsykkel. Honda PCX har 125cc væskekjølt 4-takts motor og automatgir. Farger tilbys er hvit perle og candy rød. SH150i har en vri-og-gå-overføring og får 91 miles per gallon. Silverwing ABS har en 582cc parallell twin motor og anti-Lock bremser. Silverwing blir 46 MPG. Hver av disse Honda har passasjer sitteplasser og en V-matic reimdrift som krever ingen skiftende.

Yamaha

Yamaha tilbyr majestet og T-Max scooter. Majestet er som en touring motorsykkel i sin komfortable sitteplasser og store. Scooter får 50 MPG, har en trykknapp start og inneholder 16 gallons av lagringsplass. Fargealternativer er stealth grå og pearl white. Yamaha T-Max har 15-tommers hjul å gi en tur som en sport sykkel. Lagringsplass inkluderer en dobbel hanskerommet forkle. T-Max har en justerbar rygg for rytter og en touring frontruten.

Suzuki

Suzuki tilbyr Burgman 650 og den 400 ABS scootere. Begge har elektrisk start ignitions og vedlikeholdsfrie batterier. Burgman-650 har en rygg for driveren og kraftig 638cc 8 ventiler twin sylinder motor. 400 ABS blir 56 MPG og har en kontroll-pulsed air-injeksjon system for å redusere utslippene.

Vespa

Vespa GTV 300 er stylet etter originale scooter med en aggressiv front grill. Den GTV 300 har en trykknapp start, en chrome kofferthylle, og foran og bak skivebremser. Motorvei reise er mulig med en toppfart på 76 MPH. Denne scooteren får 65 til 70 MPG.