Nnywellness.com

Hvor å sjekk en bil Salvage skadet


En berget kjøretøy er en som har blitt skadet til punktet at det ikke er økonomisk verdt å reparere. Dette kan være et resultat av en ulykke, flom eller demontering. Selv en berget kjøretøy kan virke som et røverkjøp, noen Berger ikke repareres eller testet og kan være usikker. Når du kjøper en bil med en berget tittel, er det viktig å kontrollere eksisterende skader og kontroller at alle reparasjoner er riktig fullført.

Instruksjoner

Hvor å sjekk en bil Salvage skadet

• Be om å se bilens tittel og kontroller at bilen har en berget eller gjenopplivet berget tittel. En gjenopplivet berge betyr bilen har blitt reparert og re-registrerte.

• Avtal å ta bilen til en lokal Institutt for Motor Vehicles-filial, eller i California, en California Highway Patrol stasjon, for en berget kjøretøy inspeksjon. Eksperter på berget biler på disse stedene kan sjekke kjøretøy for å bekrefte at alle nødvendige reparasjoner er gjort med de riktige delene.

• Be om et uavhengig bil historie rapport som en Carfax rapporten. Rapportene vil ikke bare fortelle når og hvorfor en tittel ble reddet, men vil gi spesifikke detaljer om hvordan og hva skade ble pådratt. Dette kan gjøre det enklere å finne og undersøke bestemte reparasjoner utført på bilen.

• Gjøre en inspeksjon av bilen selv og se etter tegn på følgende: tegn til reparasjon på indre fendere, mold eller rust under lastebil teppet, en opprinnelige kjøretøy ID nummer (VIN), arbeider lys og gages, forseglet airbag deksler og riktig National Highway Traffic Safety Administration etiketter på dører og inne panseret. Utseende- eller VIN og etiketter, mangel av disse elementene kan bety at en bil ikke er helt eller riktig reparert.

• Ta bilen til din egen mekaniker for en privat, uavhengig inspeksjon. Gir en bil historie rapport vil tillate mekanikeren til å bekrefte at tidligere skader har reparert riktig.

Tips og advarsler

  • California Institutt for Motor Vehicles sier at over 150.000 berget biler returneres til veien hvert år uten sikkerhetsinspeksjoner. Bekrefte at en berget bilen er reparert riktig og har ingen eksisterende skade er avgjørende for din sikkerhet og sikkerheten til passasjerene og andre drivere. Uriktig reparasjoner eller mangel på reparasjoner kan føre til unødvendige ulykker og skader.