Nnywellness.com

Hvor å gå om gjenerverver tekstmeldinger fra telefonselskapet


Hvor å gå om gjenerverver tekstmeldinger fra telefonselskapet

Hente tekstmeldinger fra mobiltelefonen kan gjøres på flere måter. Hvis du har en abonnent identitet-modul (SIM)-kortleser, kan du koble SIM-kortet inn i den og hente alle slettede tekstmeldinger. Avhengig av tjenesteleverandøren, kan du bare få tekstmeldinger fra telefonselskapet. Noen tjenesteleverandører viser tekstmeldingene like de liste din innkommende og utgående samtaler. Men gir de fleste telefon selskapene ikke deg enkel tilgang til tekstmeldinger.

Instruksjoner

• Gå til tjenesteleverandørens nettsted og åpne siden kunden service.

• Skrive en e-post til din kundestøtterepresentant om hvorfor du ønsker å hente tekstmeldingene dine. Årsaken er ikke like viktig som du kunne bevise at du er eieren av telefonen. Prøv å fortelle dem siste telefonsamtaler du gjort og mottatt, siste tekstmeldingene du sendte og mottatte, telefonnummeret ditt, modell av telefonen og serienummeret på SIM-kortet. Denne informasjonen vil bevise identiteten din. Du bør også ha en legitim grunn til å be om tekstmeldinger. Kontroller at du oppgir i e-hvor langt tilbake du ønsker selskapet å gjenerverve din beskjeder.

• Sende til trykkeriet og svar. Ikke forvent å få svar umiddelbart. Du vil sannsynligvis få automatisk svar umiddelbart etterfulgt av en kundestøtterepresentant svar. Når e-post er behandlet, vil du bli sendt en email med tekstmeldingene.