Nnywellness.com

Fem måter å utløse Off-kameraet Flash enhet & tilleggsalternativer


Utløser en off-kameraet flash enhet bidrar til å belyse et emne for en skulpturell effekt. Flash tilbehør som kabler, sendere og trådløse sensorer i blitser, oppnå off-kameraet flash effekt. Disse blitstilbehør tilbyr et økonomisk og ofte transportabel og lett alternativ til dyre studio belysning systemer.

Hot Shoe skjøteledning

En blitssko skjøteledning kobler kameraets blitssko montere og blitsen enhetens montering foten. Forlengelsen lar fotografen eksterne blitsen i den ene hånden og kameraet i den andre hånden. Hvis fotografen og emnet mobil, som på en bryllupet skyt, kan denne lyskilden tilpasse seg endringer i avstanden mellom kameraet og motivet. Vedlegges en flash brakett blitsen gjør enheten enklere å holde og utvider avstanden fra kamerahuset.

PC Sync ledning

En PC sync ledning synkroniserer lukkeren med off-kameraet flash enhet. Initialene "PC" se "Prontor-Compur"-tilkobling, en standard elektrisk kontakt. Denne tilkoblingen krever en PC terminal eller kontakten på kameraet og blitsen. Canon 580 EX II flash enhet inneholder for eksempel denne PC-terminalen. Hvis kameraet mangler en PC sync port, settes en adapter med en PC-port på kamera kroppens varme sko å gi kabeltilkoblingen. En PC sync ledning er tilgjengelig i lengre lengder enn en blitssko skjøteledning. PC sync ledning synkroniserer med strobe lys. Arbeide med en PC sync ledning er bedre egnet for meldingsbakgrunner fag i et studio.

Sender og mottaker

En sender og mottaker kan utløse off-kameraet eksterne Blitzer uten ledninger eller kabler. Kaktus trådløs Flash utløse systemet inneholder for eksempel en sender for kameraets blitssko og en mottaker for blitsen slave. Trykke kameraet nedleggelse aktiverer senderen for å avgi radiosignalet som branner trådløse slave-enhet. Legge til flere flash-enheter, kan hver med en mottaker satt til samme kanal, flere flash-enheter til å arbeide sammen. To eller flere flash-enheter kan for eksempel angi til ulike prosenter.

Innebygd trådløs Slave

Kameraer og flash-enheter med en trådløs slave-funksjon kan også skyte off-kameraet. For eksempel Canon EOS 60D kameraet har en innebygd blits som utløser off-kameraet Canon Speedlite 580 EX II flash enhet. Istedet for benytter en radiofrekvens, bruker dette systemet lys sparken fra den innebygde blitsen til å kommunisere med eksterne blitsen trådløse sensoren. Den innebygde blitsen kan angi en minimum produksjon å unngå slave enhetens blits.

Bærbar blitsen på en multi klemme adapter

En multi klemme utstyrt med en blitssko mount gir også off-kamera flash fotografi. Denne klemme festes over en lys stå og lar lyset plasser høyere. Den eksterne blitsen montering foten setter inn i blitssko montere på en stabil, men posisjon. Kommunikasjon mellom kameraet og blitsen kan arbeide med ledninger, ledninger eller trådløse sendere. En fordel er fleksibilitet til å flytte blitsen på ulike avstander fra stasjonære emnet. Ulempen er den belysning er vanskelig å flytte hvis motivet beveger seg.

Bærbar SLR Flash pakke

En bærbar SLR glimtet pakke tilpasser for på location arbeid. Legger til en batteripakke kan bærbarhet uten behov for en stikkontakt. En tilpasset pakke, kan for eksempel inkludere blitssko PC adapter, en PC sync ledning, en ekstern blits enhet, en batteridrevet strobe med en rechargeable akkumulator emballere, to lys står og en paraply brakett. PC sync ledning kobler eksterne blitsen til hot skoen til PC-adapter på toppen av kameraet. Lys står støtter eksterne blitsen med paraply braketten og kraftigere slave unit med batteripakken. Eksterne blitsen branner og utløser trådløst slave enhetens sensor. Et eksempel på en slave enhet er JTL Mobilight, egnet for hovedlys, Utfyllingslys eller bakgrunnslys.