Nnywellness.com

Hvordan å reparere en liten motor forgasser


Hvordan å reparere en liten motor forgasser

Små motorer, vanligvis finnes på gressklippere, ATV, generatorer og pumper, har design og komponenter som er svært lik andre firetaktsmotoren. Skiller de bare i miniatyrisering deler. Drivstoff, elektriske systemer og komprimering må være den samme. Diagnostisere og reparere liten motor forgassere trenger ikke være en svært teknisk mysterium, spesielt når du har gjort deg kjent med de grunnleggende komponentene og deres formål. Alt du trenger å fikse en liten motor Forgasser er noen verktøy og noen grunnleggende trinn.

Instruksjoner

• Bruk en socket eller skrutrekker til å fjerne hetten eller plast plenum som hindrer tilgang til forgasseren. Unlatch en hette enhet av unclasping låsene tilgang til forgasseren. Bruk en socket for å fjerne luften renere boliger som sitter over forgasseren, eller bruk en skrutrekker til å skru kald luft inntak slangen utover å forgasser halsen.

• Kontroller plasseringen av choke platen som dreies åpne og lukkede i toppen av forgasseren. Flytte sammenhengen frem og sørge for at choke platen har stort utvalg. Spray gjennomtrengende olje på spjeldventil choke, sin aksel, og utenfor choke sammenhengen og cams. Arbeid den åpne og lukket flere ganger.

• Se brukerhåndboken for motoren reparasjon for plasseringen av inaktiv blanding skruen på forgasseren. Det vil ha en slot skruen som festes til siden av forgasseren. Fjern skruen med en skrutrekker og rengjør spissen av skruen nål akselen med forgasser renere og en fille. Holde våren intakt på skruen, som du rengjør den.

• Trekke lite fiber pakningen ut av blandingen skruen setet og undersøke det kutt eller knust sider. erstatte den hvis skadet. Sett i inaktiv skruen i sitt sete, og slå den helt inn, klokken. Slå 1 1/2 slår ut, mot klokka for innstillingen innledende justering.

• Stenge drivstoff levering ventilen. Fjerne kobling chokekablen knyttet til forgasser cam med en skrutrekker. Hvis utstyrt med en guvernør rod, unclasp beholde klippet som holder den og skyve guvernør veien til side. Bruk en skrutrekker til å fjerne drivstoff linje slangen klemmen. Huske plasseringen og festing av delene. Bruk en socket å løsne og fjerne forgasseren festeboltene til motoren.

• Trekk forgasseren fra motorblokken. Hvis forgasseren montering pakning for motoren har kutt eller forbrenningen merkene, skrap den gamle av med skrutrekker blad og rense den med forgasser renere. En defekt pakning får en stor vakuum lekkasje. Sett inn den nye pakningen når du monterer forgasseren.

• Skru bunnpluggen flyte bollen og la gassen avløp i en kjele. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene på flyte bollen og trekke flyte bollen gratis. Ikke forstyrr flyte bolle pakningen. La det være intakt. Trykk float å sikre at det ikke fylt med gass og senket. Hvis float har gass inni den, erstatte float.

• Tilt flyte bollen opp ned og la float henge fra dens swivel hengsler. Se brukerhåndboken for motoren for riktig slipp avstanden for din flyt, i tommer. Bruke en liten linjal til å måle avstanden fra bunnen av float til toppen av hengselmekanisme.

• Bøy kategorien på flyte endre slipp avstanden av float, bruker en liten flat-head skrutrekker. Varsel flyte nålen koblet til flyte spaken tang. Float nålen lukkes av en plass i forgasseren. Spray forgasser renere opp inne flyte nål setet.

• Spray alle små orifices og pickup rør i flyte kammeret, med høyt trykk tube munnstykket på forgasseren renere. Spray innsiden av halsen forgasser, inkludert små luften utfallende hull. Utslette flyte bollen med en klut. Hold float lukket med hånden mens du bruker et høyt trykk luft kilde for å sprenge forgasseren innvendig og utvendig.

• Montere forgasseren, feste flyte bollen først og stram skruene med en skrutrekker. Plasser forgasseren tilbake på motorblokken og bruke en kontakt til montering boltene. Husk å erstatte forgasser-til-blokk pakningen med en ny, hvis den trenger det.

• Koble guvernør sammenhengen armen og dens kuleholderen klippet. Bruk en skrutrekker til å stramme gassen kabel på samme justering sted du fjernet det. Feste brennstoffledningen og stramme klemmen med en skrutrekker.

• Erstatte luften renere bolig eller kald luft inntak slangen, og stram den med en skrutrekker. Aktivere drivstoff ventilen. Aktivere choke. Start motoren og la den varmes opp. Deaktivere choke. Juster inaktive blanding skruen til du har maksimal rpm (omdreininger per minutt). Deretter justere tomgangen skruen på båndet, for en jevn kjører motoren.

Tips og advarsler

  • For liten 2-takts forgasseren må du kontrollere og rengjøre siv. Se brukerhåndboken reparasjon for alle reed justering. For membran-type 2-takts forgasseren, inspisere tilstanden til gummi membranen kutt og misdannelser. Erstatt membranen hvis defekt.