Nnywellness.com

Hvordan fjerne en harmonisk belastningsfordeling fra en bil


Den harmoniske balanserer på maskinen absorberer Veivaksel vibrasjoner. Det består av en runde metall masse knyttet til veivakselen og en ytre metallring som absorberer og forsvinner energien fra veivakselen. To metall brikker er tett bundet sammen av en gummi isolator som er klemt mellom to metall brikker. Isolator hjelper overføre energi fra den indre metall delen til det ytre. Over tid kan gummi svekkes og negativt påvirke effektiviteten av belastningsfordeling. Hvis du ikke erstatter belastningsfordeling, kan veivakselen bli skadet til et punkt der det må skiftes. En spesiell harmonisk belastningsfordeling avtrekker er behøvde å fjerne belastningsfordeling.

Instruksjoner

• Løsne boltene som holder fan belte skivene på den harmoniske balanserer på veivakselen. Løsne store bolten i midten av veivakselen som balanserer på veivakselen. Ikke fjern dem ennå.

• Fjern noen fan belter som går gjennom skivene knyttet til harmonisk belastningsfordeling. For eksempel, hvis din Dynamo servostyring belte kjøre gjennom Veivaksel skivene, løsne justere og hold ned bolter på Dynamo og servostyringspumpe, og roterer dem så beltene er løs nok til å fjerne. Fjerne belter.

• Fjern bolter og skiver fra den fan belte skivene knyttet til harmonisk belastningsfordeling. Fjerne stor skrue og mutter i midten av veivakselen

• Definere belastningsfordeling trekking verktøyet. Puller har fire armer med spor i dem formet som en "Y", med en ekstra arm mellom "V" del av Y. Midt i denne delen har et hull i midten av det som en lang gjenget stang går inn. Ene enden av stangen har en Sekskantet hode for en kontakt. Den andre enden har en avtakbar konisk tips som seter i slutten av veivakselen.

Fjern avtakbar slutten og tråden stangen inn "Y" og sette Endestykke tilbake på stangen. Det er flere sett med bolter med annen tråd størrelser for å passe ulike balancers. Finne en rekke bolter som passer inn i talje hullene på belastningsfordeling. Disse boltene går inn i sporene og i bolt-hullene der den fan belte skivene knyttet til belastningsfordeling.

• Plassere "Y" stykke mot belastningsfordeling med gjenget stang sentrert i veivakselen. Boltene inn spor armene til "Y" stykket og koble dem til belastningsfordeling. Trekke det "Y" stykket mot belastningsfordeling. Slå av gjenget stang så det er i kontakt med stor bolt-hull i midten av veivakselen. Kontroller at stangen er plassert rett med veivakselen. Hvis det er midtstilt, flytte "Y"-brikken på sin bolter.

• Urviserne hex slutten av gjenget stang å trekke balanserer på slutten av veivakselen.