Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en brukt bil som ikke lenger blir produsert


Alle bil er modeller stoppe produksjonen på en eller annen og erstattet av en ny modell eller bare faset ut helt. Per definisjon innebære mest brukte bil kjøp biler som ikke lenger blir produsert med mindre bilen i spørsmålet er bare et par år eller nyere. Kjøpe en bruktbil kan være en forvirrende foretak, med en forvirrende rekke alternativer.

Instruksjoner

• Finne bilen du vil. Det er mange steder å lete etter en brukt bil. Start med lokale avis classifieds og på Autotrader (se ressurser) som er en ukentlig publikasjon med bildet annonser av brukte biler for salg. En annen flott sted å lete er bil og lastebil salg delen av din lokale Craigslist. Dette har blitt et svært populært sted for å selge biler og lastebiler, siden det er gratis å bruke og selgere kan legge inn bilder og så lenge en beskrivelse som de ønsker. eBay er en potensiell kilde for ut-av-produksjon biler, men vær oppmerksom på noe som du ikke kan kontrollere i person og stasjonen. En annen potensiell kilde for brukte biler er din lokale bruktbil mange, selv om du ikke kan få så god i en avtale som du kan fra en privat selger.

• Visuelt inspisere bilen du er interessert i å kjøpe. Se nøye på karosseriet i annet lys å sørge for at kroppen er rett. Kontrollere under den etter rust, samt rundt frontruten, fendere og i bagasjerommet. Se etter uhell i motoren bay, som vises som rynkete metallplater. Inspisere døren jambs du hvis bilen ble malt.

• Test kjøre bil på byens gater og motorveien. Ta hensyn til hvordan det stasjoner, spesielt ved høyere hastigheter. Vibrerende og risting kan være et tegn på at bilen trenger en justering, nye dekk, suspensjon arbeid eller verre, har vært i en kollisjon. Kontroller at bremsene ikke vibrerer når du bremse ned fra høye hastigheter og lytte etter rart clunks fra drivlinje mens du kjører.

• Be for mottak og hvor mange eiere bilen har hatt. Det er langt bedre å kjøpe en bil som har dokumentasjon av sin service historie. Færre eierne jo bedre, også. Hvis en bil har hatt mange eiere gjennom årene, kan det ha problemer. Spør også se tittelen å sørge for at det er gratis og klare og er ikke en restverdi eller en ombygd tittel. Mens berget eller ombygd biler kan være OK kjøper, du trenger å vite hva du får til.

• Har en pre-Kjøp inspeksjon (PPT) utført på bilen av anerkjente mekaniker du velger. Hvis selgeren nekter å la deg gjøre dette, løpe, ikke spasertur fra avtalen. En mekaniker skal kunne kontrollere alle aspekter av bilen og gi deg en spesifisert oversyn over ting som er potensielt galt med den. Og kanskje du får heldig og bilen du ser på vil bli en helt ren regning av helse.

• Bytte til best mulig pris. Nesten alle bruktbil kan bough for mindre enn prisforlangende, enten det er bare et par hundre dollar er et par tusen dollar. Starte lavt og deretter møte selgeren på et tidspunkt du er fornøyd med.