Nnywellness.com

Hva forårsaker min 1999 Ford F-150 til å savne?


Hva forårsaker min 1999 Ford F-150 til å savne?

En finstemt F-150 maler nedover veien å få deg fra punkt A til punkt B i ingen tid flat. En motor av tid misfires, kjører grov og gjør kjøringen vanskelig. Hvis din F-150 misfiring og kjører grov, ta en titt på grunnleggende - drivstoff, luft, timing og gnist - for å finne ut hvorfor din 1999 F-150 er misfiring.

Tennplugger

En fouled tennplugg vil gjøre din 1999 Ford F-150 kjøre grove.
Dårlig tennplugger kan føre til at motoren å kjøre grove. Carbon buildup kan foul elektrodene på av tennpluggene. Kontroller at tennpluggen gapet er riktig. En fouled plugg med en overdreven gap medfører motoren ubeskyttede og kjøre grove. Fouled plugger at gnisten tent drivstoffblandingen i forbrenningskammeret. Før du fjerner gnist ledninger, Merk alle ledninger slik at du kan installere dem i den riktige ildgivning ordren.

Tennpluggen ledninger

Tennpluggen ledninger bære spenningen til tennpluggen. Hvis ledningene er fouled eller i feil ildgivning ordre, vil motoren ubeskyttede og kjøre grove. Installere nye tennpluggen ledninger hvis eksisterende ledningene er korrodert eller skadet.

Motoren Timing

Motoren timingen er avgjørende for en smidig motor. Drivstoff skal injiseres inn i sylinderen på riktig tidspunkt og gnisten antennes blandingen på riktig tidspunkt. Feil tidspunkt vil føre til drivstoff injiseres inn i sylinderen til feil tid og forårsake gnisten til å tenne drivstoffet på feil tidspunkt, hindrer sylinderen i å produsere den riktige kraften til å kjøre motoren.

Drivstoff injektorer

Drivstoff injektorer pumpe riktig mengde av drivstoff i sylinderen for det lated tid. Hvis injektoren er svak og ikke produsere riktig mengde drivstoff, sylinderen vil ikke oppnå riktig drivstoff-luft rasjonen, forårsaker sylinderen skal lite strøm.