Nnywellness.com

Hvordan fjerne forakselen på en Jeep Cherokee


Hvordan fjerne forakselen på en Jeep Cherokee

Hvis forakselen i din Jeep Cherokee blir skadet, og må skiftes ut, kan den bli fjernet fra Jeep som én enhet. Akselen er tung og krever mer tid enn noen grunnleggende oppgaver, men det kan fjernes med grunnleggende verktøy og litt tålmodighet. Erstatning aksler kan kjøpes nye fra en Jeep forhandler og kjøpe en brukt aksel fra en restverdi verksted eller auto deler resirkulering center kan spare deg mye penger.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på forhjulene av Jeep med en lug skiftenøkkel. Heve Jeep med en knekt og plassere et sett med jack står under chassis Jeep å støtte den.

• Fjern den fremre dekk og hjul fra Jeep. Finne og fjerne fire beholde bolter der foran drivaksel møter akselen. Bruk en 10 mm fastnøkkel til å løsne den bolter og skyv akselen av aksel åk, sette det ut av veien.

• Finne nedre festeboltene for støtdempere foran på akselen nær bunnen av spolen fjærer. Ta ut boltene med en skiftenøkkel og la demperne sitter på plass. Øvre mounts vil beholde dem til kroppen når akselen er fjernet.

• Finne og fjerne banjo skruen som fester bremsen calipers til gummi brems slangen. Bolten er på baksiden av låsen åpner og lukker, og kan fjernes ved å vri det mot urviseren med en skiftenøkkel. Tuck linjen ut av veien så det ikke ta akselen når fjernet.

• Finn store slottet mutteren der koblingen dra kobles til pitman armen på styringsaggregater boksen. Fjern cotter pin med en tang og fjerne mutteren med stor kontakter og ratchet.

• Skille koblingen dra ved kjøring tie rod skilletegn mellom pitman armen og dra koblingen felles. Stammen på felles er konisk så du må bruke en stor hammer og strike det flere ganger for å skille de to delene.

• Finn montering bolten på passasjersiden av akselen der fremdriftsindikatoren festes. Fjern mutter og bolt med to skiftenøkler eller en kontakt og ratchet på den ene siden og en skiftenøkkel på den andre. Lirke fremdriftsindikatoren slutten av braketten.

• Finn differensial vent slangen. Det er en liten svart gummi slangen som går fra differensial til kabinettet opp under motoren. Ta det fra chassiset ved å skyve klippet av kroppen og lå slangen på bakken.

• Plass en knekt under aksel å støtte den. Finn de fire skruene som fester kontroll armene til akselen bolig. Det er to store og to nedre armer og de har en bolt. Fjern de fire skruene med en skiftenøkkel eller socket og ratchet. Hvis nøtter løsnet fra bolter men bolter kommer ikke ut av armene, drive dem ut med en liten, stål bar og en hammer.

• Lavere kontakten støtter akselen til bakken nøye. Spiralfjærer slippe med aksel og kan fjernes etter akselen er ut fra under Jeep. Skyv akselen ut fra under Jeep.

Tips og advarsler

  • Akselen er tungt og vanskelig. En annen person for å balansere det mens senke den av Jeep kan være nyttig.