Nnywellness.com

Hvordan å spille inn en film fra DVR årgang


Hvordan å spille inn en film fra DVR årgang

Selv om ikke like revolusjonerende som video kassettopptaker, er gjennomsnittlig DVR langt enklere å programmere og bruke. Bilde og avspilling kvaliteten på en DVR er langt bedre enn en videokassett også. Dessverre hver DVR har begrenset plass og er det ofte ønskelig å overføre et opptak fra din DVR til en videokassett for langtidslagring. Alle med en elementær forståelse av de to enhetene kan enkelt utføre denne oppgaven.

Instruksjoner

• Koble DVR utdataene til Videospilleren inngang. De fleste videospillere og DVRs har koaksial tilkoblinger for direkte tilkobling. En koaksialkabel er som en pin i midten av tips og skruer på tilkoblingsenheten. Hvis begge ikke er utstyrt med koaksial tilkoblinger, kan du bruke RCA-tilkoblinger (rød - hvit- og gul-tipped kabel). Noen DVR-opptakere og videospillere er også utstyrt med S-video eller HDMI, som overfører høyere-kvalitet lyd og video. Dessverre, på grunn av begrensninger i videokassett mediet, vil høyere kvalitet sannsynligvis være umerkelig på siste teipet innspillingen.

• Koble Videospilleren utgang til TV-inngang bruker koaksialkabelen så kan du visuelt overvåke DVR'S feed. Igjen, hvis den coaxial utgangen ikke er tilgjengelig kan du bruke en RCA eller annen tilgjengelig tilkobling.

• Slå på alle tre enheter. Kontroller at TV- og VCR er i riktig input moduser. De fleste TVene vil bruke enten en ikke er kringkastnings-kanal, som channel 3 eller 4, eller vil ha en egen kanal kalt «kabel» eller «ekstra inngang.» Videospillere vanligvis bare har to input-moduser, TVEN eller Videospilleren. Kontroller enhetens brukerhåndboken for tuning instruksjoner.

• Sette inn en post-aktiverte tape i Videospilleren. Videokassetter kommer med en posten blokk tab, så pass på at kategorien er på plass. Hvis kategorien er brutt ut eller skjøvet, vil Videospilleren ikke gå i opptaksmodus for denne bestemte kassett.

• Stikkordet av filmen du ønsker å spille på DVR og trykk pause når det er på punktet du ønsker at opptaket skal begynne.

• Trykk på opptaksknappen videospilleren og i rask rekkefølge, un-pause DVR umiddelbart etterpå. Filmen skal være avspilling/opptak.

• Trykk stop på Videospilleren og DVR når filmen er avsluttet. Spole tilbake video kassetten og traff spille for å kontrollere har du har spilt inn filmen før du sletter den fra din DVR. Hvis du planlegger å holde denne filmen på kassett permanent, trykk i kategorien posten på kassetten å forhindre utilsiktet sletting eller opptak.

Tips og advarsler

  • Hvis kategorien posten mangler fra din videokassett, Legg et stykke plasteret der kategorien var så Videospilleren vil fortsatt inn opptaksmodus. Helt koble båndet slik at det ikke løsner inne Videospilleren.