Nnywellness.com

Om elektronisk overvåking enheter


Om elektronisk overvåking enheter

Moderne elektronisk overvåking enheter brukes til å nøyaktig spore alt fra folk til finansielle eiendeler. Det finnes flere forskjellige metoder for elektronisk overvåking, blant annet radio hyppigheten overføring og global posisjonering. Forbrukere kan kjøpe elektronisk overvåking enheter fra elektroniske butikker, men enkelte selskaper tilbyr overvåking løsninger for de som ikke har tid til å kontinuerlig spore spesifikke objekter.

Rettelser overvåking

Straffeutmålingen lovbrytere confinement av hjemmene sine er ikke en ny praksis, men den første elektroniske overvåking enheten ble ikke utstedt til en lovbryter inntil 1983. Disse enhetene var opprinnelig begrenset til ankel armbånd som koblet til alternative enheter, for eksempel radio overføring boksen eller telefon. Mens denne teknologien forutsatt prøvetid offiserer informasjon om lovbrytere oppholdssted, var enheter begrenset til kort rekkevidde overføringer. Gjeldende ankel skjermer avhengige mobilnettet eller global positioning system. Denne teknologien lar lovbrytere forlate sine hjem for arbeid hvis tillatt i henhold til deres.

Ressurs overvåking

Mens trusselen om aktiva tyveri fortsatt eksisterer for selskaper som skipet penger eller verdigjenstander, gir inkludert elektronisk overvåking enheter med disse pakkene disse selskapene med komfort utover forsikring. Med disse enhetene, kan en avsender spore en pakke underveis, overvåke hastigheten som det er å reise og selv bestemme temperaturen på sine omgivelser.

Kjøretøy overvåking

Politienheter bruker noen ganger elektronisk overvåking enheter på biler for å spore mistenkte. Noen enheter også tillate politiet å elektronisk stenge mistenkte kjøretøy, hvis nødvendig. Kjøretøy elektronisk overvåking enheter brukes også av forbrukere for å beskytte en bil mot identitetstyveri. Hvis en bil utstyrt med slik enhet er stjålet, kan eieren informere en overvåking tjeneste som finner bilen via GPS-satellitt.

Eldste overvåking

Som noen blir eldre, kan minne og pålitelighet i sinnet begynne å svekkes. Personer som lider av sykdommer som Alzheimers og demens trenger konstant oppmerksomhet og omsorg. Elektronisk overvåking enheter kan hjelpe familiemedlemmer finne en tapt eldre person eller overvåker personens sted uten å være for påtrengende.