Nnywellness.com

RCA TV feilsøking


RCA-TV har et rykte for kvalitet, og selskapets lange historie er en ytterligere velsignelse for kundenes tillit. Videre, mange av problemene som oppstår med settene er svært enkelt å rette med noen grunnleggende feilsøking. RCA TV - spesielt de siste modellene, inneholder en rekke ekstra funksjoner som, hvis aktivert utilsiktet, kan låne utseende at TV er brutt. Fikse dem er bare et spørsmål om isolerer den aktuelle funksjonen og vite hvordan du slår den av.

V-Chips og kanal låser

V-chip installeres i nesten alle TVer for å hjelpe foreldre blokkere støtende innhold. Den filtrerer TV-programmer basert på deres karakterer og hindrer dem med et visst nivå av sex og/eller vold fra lufting. Du får disse kontrollene på din RCA ved å trykke på "Meny"-knappen på fjernkontrollen. En liste over alternativer vises på skjermen. Bla nedover til du velge alternativet "Foreldrekontroll", og trykk "OK"-knappen på fjernkontrollen. Du vil se et annet sett med alternativer. for kanal låse kontroller, velg "TV Lock" funksjonen, så sjekk listen over låste kanaler å se hvis du vil ha er det. V-chip, Velg alternativet "V-chip" for ditt område (USA eller Canada) og deretter sette alle alternativene til "Synlig".

Riktig inngang

Hvis du ikke mottar et bilde eller lyd på TVEN RCA, først sjekke alle kablene til er fast. Utover det, sjekk inn for å se hvis RCA mottar signaler fra riktig kabel jack. RCA-TV har en rekke kabeltilkoblinger, slik at du kan koble ulike ulike enheter til dem (videospillere, DVD-spillere, kabelbokser og lignende). Trykk på "Input"-knappen på fjernkontrollen for å bla gjennom de forskjellige kontaktene fram tilkoblet til enheten du vil bruke. Tilsvarende kan lyden ikke være fordi SAP alternativet er angitt. For å løse det, trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen, og velg "Lyd-menyen." Når lyden alternativer kommer opp, velger SAP og kontroller at det er satt til "off" posisjon.

Bilde forholdet

Tidlig TVene ble bygget med en skjerm på 4:3, som matchet kinoer samtidig. Filmene, redd for å bli erstattet av TV, begynte å vise epos i bredformat, med en bredere enn 4:3. Nå har vi kommet full sirkel og mange TV funksjonen widescreens med en 16:9-forhold. Mange programmer kringkastes imidlertid fortsatt på 4:3, som betyr skjermstørrelsen på TVEN RCA ikke kanskje passer. Hvis din image ser ut fordreid eller deler av det er kuttet av, kan du korrigere den ved å trykke på meny-knappen, deretter Bla nedover og velge "Preferences", så velge alternativet "skjermformat". Som lar deg bla gjennom formateringsalternativene skjermen til du finner rette; Du kan også konfigurere den automatisk justere formatet for hver nye show som kommer på.