Nnywellness.com

Hvordan få bilen bedre for Drag Racing


Hvordan få bilen bedre for Drag Racing

Nøkkelen til konkurransedyktige drag racing er tid. En racerbil må krysse timing lys på slutten av banen og nærmest en utpekt ET (medgått tid), eller være den raskeste til mål. Ta for eksempel Super Comp racing i nasjonale Hot Rod Association (NHRA). Måten å vinne her er å være føreren som kommer nærmest en 8,90 bruk som driverne krysse mållinjen. Gå for fort og du "bryte ut" (8.899 ET eller raskere), som resulterer i et tap med mindre den andre racer gjør det samme og går enda raskere enn du (8.899 ET g. 8.898 ET). Komme til mål i nøyaktig 8,90 ET med reaksjonstid, spore forhold og vær variabler gjør sporten utfordrende. For å produsere en vinnende kombinasjon av kraft og trekkraft, ta til neste dra løp det du har lært fra en forrige runde.

Instruksjoner

• Se gjennom resultatene fra tidligere konkurranser. Informasjonen bør omfatte været, fysisk tilstand av sporet (f.eks: varmt og glatt, kald og hakkete), og faktisk ET informasjon fra Kjør. Finn vær og spore betingelser som ligner på de nye kappløpssituasjoner, og forberede seg til å tune bilen på samme måte.

• Juster bakhjul lufttrykket med trykkluft tank eller kompressor til trykket utfyller spore forhold. Har det riktig dekktrykket kan dekket til å opprette en større fotavtrykk på lanseringen. Når banen er varmt og glatt, kan trykket falle så lavt som 6 til 9 lbs. kalde spor skal ha en høyere lufttrykk på lanseringen. I disse forholdene reagere 9 til 12 lbs. av trykket i et dekk bedre.

• Justere coil over støt på baksiden av bilen for å overføre strømmen etter betingelsen spor. Du trenger en coil over skiftenøkkel fastnøkkel til å gjøre dette. Økning pre belastningen av spolen kilder å holde foran bilen stiger langt utenfor bakken ved lansering. Justere kildene vil få en drag racer av startstreken med en raskere reaksjonstid og gi bedre kontroll.

• Varme opp bilen til fungerer temperatur før dra løpet. Bygge opp motor og girkasse varme før den kjøre gir best ytelse uten å introdusere alle ekstra varmen fra racing i kald motor. Opprettholde en konstant nattevåking over disse små skritt kan bli en god drag racer en stor drag racer.

Tips og advarsler

  • Få støtte fra gruppemedlemmer og familie hvis du ønsker å konkurrere. Bli medlem av NHRA. Sjekk ut både Super Comp og Super gass klasser for hendelser. Følg liten drag race team som Nitrousfitz Racing å lære mer om sporten.
  • Bruk riktig dekktrykk. Ujevn eller feil dekktrykk kan føre dekk feil under løpet og kjøretøy skade. Tape et løp uten skade er bedre enn å miste et løp med skade.