Nnywellness.com

Om Toyota Hydrogen drevet biler


Om Toyota Hydrogen drevet biler

Toyota gjør en sterk innsats for å fremme sin hydrogen power-teknologi. Hydrogen brenselcelle bilene selskapet tilbyr gi bilen kjøpere et konkurransedyktig alternativ til bensin-drevne biler. Toyotas drivstoff-celle hybridbiler bruke en innebygd metanol reformator og hydrogen-absorberende legering som tillater lagring av ren hydrogen.

Historie

Brenselcelle teknologi reise begynte i 1996, da Toyota viste verden prototypen sin første drivstoff-celle. Toyotas forskere og utviklere opprettet et system som kan lagre og deretter absorbere ren hydrogen. I 1997 lagt Toyota et on-board metanol reformator til sine kjøretøy, banet veien selv videre i forsøket på å fjerne bilen fra utbredt bensin drevet kjøretøy. I 1999 begynte General Motors Toyota i et partnerskap for å kombinere ressurser i å utvikle biler som er miljøvennlig, inkludert brenselcelle, elektriske og hybridbiler.

Betraktninger

Hovedideen bak Toyota brenselcelle hybridbiler er null utslipp. Toyotas målet er å bygge hydrogenbiler som er pålitelig, slitesterk og prisgunstig. Siden hydrogen er en fornybar ressurs, og fossilt brensel er ikke hvis Toyota lykkes i å nå sine mål, sine biler kan bli standard de neste tiårene.

Funksjoner

Toyota har fem generasjoner av drivstoff-celle hybridbiler. Tester viser at disse bilene kan få opptil 180 miles per gallon og 30 miles på hydrogen brenselcelle i seg selv. Brenselcellen er 90 kW og bruker en elektrisk motor. Mens disse bilene ikke har muligheten til å oppnå hastighet eller akselerasjon av high-end bensin drevet kjøretøy, gapet stenges litt etter litt hvert år.

Fordeler

Å ha en stor bestand av drivstoff-celle kjøretøy tilbyr mange fordeler. Det dypeste er at bilene ikke slipp karbondioksid eller andre skadelige gasser i atmosfæren. Med biler å skape en redusert mengde klimagasser, mener noen forskere at alle effektene av global oppvarming vi opplever kan reduseres enormt eller selv begynne å reversere. Disse bilene kan til slutt bli kvitt bestander av deres avhengighet av fossilt brensel.

Potensielle

Toyota spissen bevegelsen for alternativ og miljøvennlig kjøretøy. Andre bilprodusenter, spesielt amerikanske selskaper, snublet over stigende bensinpriser startet i 2002 og blir med løpet. Når alle hopper ombord, vil utvikling av disse nye og spennende hybrid teknologi vokse eksponentielt. Snart kan vår lastebiler, fly og motorsykler alle kjøre på hybrid brenselcelle teknologi.