Nnywellness.com

Hvordan du får en skatt pause på en hybridbil


De fleste nye hybridbiler og lastebiler er kvalifisert for hybrid skattelettelser, avhengig av sin drivstoffeffektivitet. Formelt kalt "Alternativ motorkjøretøyer kreditt", denne kreditten er tilgjengelig både til personlige og forretningsmessige skattebetalere. Kjøretøyene må være sertifisert av Skattemyndighetene å være kvalifisert for denne skatt pause og må kjøpes for personlig eller forretningsbruk ikke for videresalg.

Instruksjoner

• Spør bilforhandleren, regnskapsfører eller IRS hvor mye av en skatt pause du får for bilen du vurderer. Du bør være oppmerksom på verdien av dette skattefradrag, i forhold til din egen skatt brakett, før du kjøper en bil. Det kan være en faktor i å hjelpe du velge mellom en modell og en annen.

• Faktor skatt pause i din forhandlinger om en ny bil. Hvis skatt pause er betydelig, forvent giveren å heve salgsprisen. Hvis du kjøper en ny Prius som ikke får mye av en skatt pause, kan du få salgsprisen ned.

• Kvalifisere deg og få din skatt pause på en hybridbil kjøpe bilen nye og bruker den for din egen personlige eller forretningsmessige formål. Hvis du kjøper bilen for videresalg, får du ikke skatt pause.

• Spør forhandleren gi deg produsentens sertifisering dokumenter vedrørende bilens nye valgbarhet for alternativ motorkjøretøyer kreditt. Denne dokumentasjonen er foreskrevet spesielt av Skattemyndighetene, og må inneholde informasjon.

• Vet tallene. Du får en større skatt pause for biler som har den beste drivstoffeffektivitet, som Toyota Prius og Honda Insight. Men begynner skatt pause å fase ut når en produsent selger 60 000 eller mer kvalifiserende kjøretøy, så disse populære biler får bare en brøkdel, hvis noen, av den opprinnelige skatten pause.

• Vedlikeholde dokumentasjon av kjøretøy kjøpet med din skatt poster og ta IRS skatt pause for året som du kjøper bilen. Du trenger ikke å spesifisere fradrag for å få skatt pause. Holde denne dokumentasjonen med din skatt poster for minst 4 år.