Nnywellness.com

Slik blokkerer uønskede SMS på mobiltelefoner


Slik blokkerer uønskede SMS på mobiltelefoner

Problemet med telefonselgere har lenge plaget alle som eier en fasttelefon, men nå problemet har utvidet til folk med mobiltelefoner og selv tekstmeldinger. Selskaper nå sende sine plasser gjennom SMS tekster til mobiltelefoner, en frustrerende men solvable problem for mobiltelefon brukere. Hvis du får uønskede SMS tekster, kan du ta noen skritt avhengig av operatøren blokkeres.

Instruksjoner

• Gå til tekstmeldinger delen av AT & T nettstedet hvis de leverandøren og innlogging. Klikk "Innstillinger" og gå til tekst-blokkerer muligheten til å blokkere meldinger fra valgte e-postadresser og nettsteder.

• Gå til delen av Verizon nettstedet for tekstmeldinger, Logg inn og klikk på "Innstillinger" og deretter "tekst blokkering." Velge å blokkere meldinger fra e-postadresser eller nettsteder, eller begge, og velge hvilke adresser eller nettstedene for å blokkere.

• Gå til Sprint hovednettstedet og klikk på "Min Online verktøy" øverst i navigasjonsfeltet. Klikk på "Tekstmelding" under overskriften "kommunikasjonsverktøy", og gå til siden «Skrive en tekstmelding». Klikk "Innstillinger og preferanser" Angi et telefonnummer, en e-postadresse eller et nettsted du vil blokkere.

• Gå til T-Mobile hovednettstedet, Logg inn og klikk på "kommunikasjonsverktøy." Du kan velge å blokkere meldinger via e-post, eller du kan filtrere ut meldinger med tekst som har visse fraser i dem.

• Besøk webområdet ikke kall og registrere trådløse nummer på nasjonale gjør ikke anropslisten, eller ringe 888-382-1222.