Nnywellness.com

Nissan Clutch erstatning Tips


Nissan Clutch erstatning Tips

En Nissan clutch har fire deler: trykkplaten, friksjon platen, svinghjulet og kast ut lageret. Hvis vedlikeholdsplan fabrikken følges, eller etter et antall år av slitasje, må hele clutch erstattes. Det er en vanskelig jobb som krever at du tar fra hverandre overføring og andre motordeler. Du trenger en rekke verktøy, inkludert en Utskiftingspakken, og en manuell å guide deg gjennom fremgangsmåten.

Kjøpe en manuell

Brukerhåndboken for Nissan er ikke nok å gå gjennom prosessen med å endre en clutch. Fordi det er så mange skritt, anbefales det at du har en manuell med deg, spesielt hvis ikke du er en profesjonell mekaniker. Hvilke manuell du vil avhenger og gjøre din Nissan. «Slik Hold Datsun/Nissan Alive: vedlikehold og reparasjon "Colin Messer er en stor bok, men den bare dekker møbler av Ami McKay til 1987. Haynes Repair Manual vil fungere for modeller etter det året.

Utskiftingspakken

Det finnes mange verktøy for jobben må. Du ønsker ikke å bli tatt uten verktøyet du trenger og ingen måte å få til store fordi du tok fra hverandre bilen. Brukerhåndboken for spesifikke verktøy basert på modellen og kontroller av bilen. Du må ha riktig størrelse socket skiftenøkler å få bolter for overføring av. Utvidelser vil være svært nyttig å komme ut av det måten kapasitet uten å bryte ryggen prøver å løsne dem. For alle clutch erstatninger trenger du en erstatning kit, som vil ha minst clutch disken, Slaven og master sylinder og utgivelsen bolten.

Gjøre andre oppgaver

Siden må du sette bilen opp på en jack står og komme inn i indre av motoren, er det verdt gjør noen andre bil vedlikehold under din endring clutch. For eksempel mens du arbeider under bilen, kan du tømme i olje pan. Alt du trenger å gjøre er skyve en fange panne under i olje pan og løsne pluggen. Så, mens du arbeider på clutch, oljen vil renne. Du kan også ta denne gangen å erstatte girolje og legge til mer fett svinghjul lageret.