Nnywellness.com

Hva skal se etter når du kjøper en bil forsterker?


Kjøpe en bil forsterker er en flott måte å øke nytelsen av daglige pendle. Installere en høy kvalitet stereoplaten system og en like høy kvalitet bil forsterker er en fin måte å gjøre daglige pendle noe å se frem til.

Finne rett pris balansen

Prisene på bilen forsterkere spenner fra mindre enn $100 til mange hundre dollar. Før du kjøper en bil-amp, etablere et budsjett. Hvis du shoppe rundt bør det være mulig å finne en god bil amp til en pris du har råd.

Se etter en bil forsterker som vil fungere med bilen. Før du kjøper en bil-amp, trekke ut bilen brukerhåndboken. Besøk også nettsiden vedlikeholdes av produsenten av bilen; bedriftsnettside kan gi en anbefalt over stereo tilbehør, inkludert forsterkere, som er kjent for å fungere med bilen.

Se etter Bass

God bass er viktig uansett hva slags musikk du gunst. Se etter en forsterker som har et low-pass filter som sender bare lavfrekvent lyd til subwooferen. Denne lavpassfilter vil hindre din subwoofer forsøker å produsere høyfrekvente lyder og forårsake forvrengning.

Se etter en kvalitet høypassfilteret også. En god høypassfilteret hindrer diskant forsøker å gjenskape lavfrekvente lyder. Dette vil bidra til å forbedre kvaliteten på alle lydene kommer fra stereoanlegg og forsterker.

Velg høyttaler nivå innganger

Mest moderne bilstereoanlegg har allerede en grunnleggende forsterker innebygd, så det er viktig å velge en ettermarkedet forsterker med høyttaler nivå innganger. Innganger hjelpe deg utnytte allerede forsterket signalene kommer ut av fabrikkinstallert stereo. Ikke alle Bilstereo Forsterkere leveres med høyttaler nivå innganger, så shoppe rundt nøye.