Nnywellness.com

Hvordan fjerne ventilen fra Tubeless dekk


Hvordan fjerne ventilen fra Tubeless dekk

Tubeless dekk bruke en ventil knyttet til hjulet styre lufttrykk. Ventilen gir en vik for å legge til luft og en stikkontakt for å avlaste lufttrykket i dekk. Ventilen stilkene settes inn i et hull i felg designet for stammen. Vanligvis hullet er koblet og stammen skruer inn i hullet. Stammen kan også beholdes med et gjenget mutter, avhengig av ventilen modell. Hvis det ikke er ikke gjenget mutter, er det trykket i dekket som holder ventilen på plass. Det vil være en gummi nippel mellom ventilen og hjulet for å forsegle tilkoblingen.

Instruksjoner

• Tømming dekket. Dekket må være deflatert før du fortsetter med ventil fjerning av sikkerhetsmessige grunner og fordi lufttrykket vil hindre ventil fjerning.

• Skille dekket fra felgen. Dekket trenger ikke å bli fjernet, men det må flyttes over nok til innsiden av ventilen.

• Bruk en fastnøkkel til å løsne mutteren, hvis det er en på ventilen. Mange ventiler har ikke en mutteren, men noen gjør.

• Presse ventilen innover i området dekk på felg, hvis det ikke er en gjenget hull. Hvis ventilen gjør ikke push enkelt, bruke en smøremiddel som parabol såpe å løsne tilkoblingen. Ikke bruk en oljebasert smøremiddel fordi rester kan bryte ned gummi grommet brukes til å forsegle tilkoblingen. Hvis ventilen ikke er blir gjenbrukt, kan en milde tappe på ventilen spissen med en hammer løsne ventilen. Ikke hammer noe hardere enn forsiktig fordi du kan skade felg.

• Skru ventilen, hvis den er montert i en gjenget ventil hullet. Hvis ventilen ikke er å være på nytt, bruker du et par tenger for å løsne ventilen. Ellers bruk et ventilen stammen verktøy koble til ventilen og løsne det fra ventil hullet. Presse ventilen innover i området dekk på felg når ventilen er fullt skrudde.

• Fjern ventilen når det har blitt skjøvet på området dekket av hjulet. Hvis erstatter ventilen, sjekk hvis det er en lavt trykk eller høytrykks ventil og bruker den samme typen erstatning ventil.

Tips og advarsler

  • Sjekk Hvis bilen er utstyrt med ventil montert dekktrykket monitoring sensorer (TPMS) før du fjerner ventilen. Hvis bilen har TPMS, demontere hjulet og helt fjerne dekket før du fjerner ventilen.