Nnywellness.com

Hvordan fjerne dynamoen fra en 1988 Golding


Dynamoen på din 1988 Goldwing omdanner mekanisk energi i elektrisk energi som kan brukes til å drive din sykkel. Få tilgang til dynamoen på din ' 88 Goldwing kan være en vanskelig prosess og krever først å fjerne motoren igjen braketten. Fullføre fjerningen av hele Dynamo er en jobb som vil ta en ettermiddag å fullføre. Du kan kjøpe alle verktøyene du trenger for jobben fra din lokale deler lagre.

Instruksjoner

• Bruk en socket fastnøkkel til å ta ut boltene som fastsette motoren igjen braketten på plass. Flytt forsiktig braketten litt ute av stand til å få tilgang til dynamoen.

• Finn dynamoen på venstre side av din Honda Goldwing. Bruk dine pipenøkkel for å fjerne festebolter knyttet til eksos. Løft eksos ut av veien for å få tilgang til Dynamo dekselet. Dynamoen finnes nær rotoren på motorsykkelen, på slutten av veivakselen. Dynamoen er sylindrisk enhet som inneholder en magnetisk stator coil fast på innsiden av huset.

• Plass en avløp panne direkte under motoren. Bruk en fastnøkkel til å Fjern bunnpluggen fra motoren og tapper olje i til pan.

• Bruk hendene til å nøye trekke ledninger for dynamoen fra motorsykler ledningsnett. Ledningsnett finner midt i Goldwing nær batteriet, under sykkelsete.

• Ta ut boltene som holder Dynamo dekselet på plass med en socket skiftenøkkel. Bruk en allen fastnøkkel til å ta ut boltene som holder den magnetiske stator på plass. Stator finnes rundt de ytre felgen av dynamoen. Fjerne stator fra motoren og sett den til side, fra motoren.

• Ved hjelp av socket skiftenøkkelen, fjerne festebolter som fastsette svinghjul rotoren på plass. Skyv rotoren av veivakselen å fullføre fjerningen.