Nnywellness.com

Lading instruksjoner for en dyp syklus batteri


Lading instruksjoner for en dyp syklus batteri

Dyp syklus batterier er utformet for å tåle ut opptil 80 prosent av lagret energi over en tidsperiode. De er ikke, som vanlige batterier, for å gi en høy eksplosjon av kostnader for bruk som kaldstart. Du kan vanligvis finne dypsyklusbatterier i bruk med golfbiler eller RV huset batterier, hvor makt er nødvendig, men ikke i kraftig starter pakker. Lading instruksjonene for en dyp syklus batteri er ikke komplisert, men det er noen tips du bør huske på.

Instruksjoner

• Koble fra dyp syklus batteriet (om nødvendig, lagrede batterier sannsynligvis ikke er koblet til noe) og flytter det til en ren tørr sted som er godt ventilert.

• Bruke en flat skrutrekker til å fjerne dekslene batteri cellene slik at du kan se elektrolytt nivåene av hver celle. Selv om batteriet dyp syklus er "forseglet," kan du fortsatt fjerne celle dekker. Dekker vil enten være i form av enkeltcelle plugger eller en stor lue som dekker alle cellene. Lirk opp lokket til å fjerne den. Kontroller at du er iført gummihansker og beskyttende øye briller i tilfelle noen av interiør syre sprut av cellen.

• Stikk din hydrometer i en celle og trekke væske inn i hydrometer. Les hydrometer i henhold til instruksjonene som fulgte med programmet. Noen typer hydrometre bruke flytende baller til å angi om cellen er lav på vann, og noen vil ha en nål måle. En viss vann er nødvendig for å støtte elektrolytter i batteriet og la batteriet skal fungere. Hvis cellen er lav, kan du legge til destillert vann. Når du har testet hver celle, oppsummering cellene.

• Angi din batterilader til en treg eller Vedlikeholdsladingen, og velg om du tar en 6, 12 eller 24 volts dyp syklus batteri. Hvis din batterilader har muligheten til å sette spenning for tillegget, sett den til 20 prosent av vurdert amp per timesats for batterilading du er. Amp per time rate vil bli skrevet på toppen eller siden av batteriet. Dypsyklusbatterier belaste best når kostnad flyten er lavest.

• Koble kablene fra laderen til terminal innlegg på batteriet. Kontroller at du kobler positiv kabelen til positiv terminal først. De positive sidene av hver angis vanligvis med enten en rød farge wire eller dekke eller et plusstegn. Koble deretter kabelen negativ, angitt med et minustegn, til den negative terminalen.

• Aktivere laderen. Vente 20 minutter, og kontroller deretter kostnad måleren på din batterilader. Det tar dette lang for laderen å få en nøyaktig lesing av faktiske kostnader fortsatt eksisterer i batteriet. Hvis din batterilader har en spenningsregulator, kan du la batteriet og komme tilbake når det passer deg som laderen vil automatisk nedstengt når riktig spenning er nådd. Hvis laderen ikke har en regulator, overvåke kostnader måleren på timebasis til full ladning og deretter koble fra laderen.

Tips og advarsler

  • Lade lagrede batterier 30 dager for å holde dem i god stand.
  • Ikke overlade et batteri. Dermed øker muligheten for batteriet eksploderer eller ellers slutter å fungere.