Nnywellness.com

Hvordan legge til flere hestekrefter til bilen min


Hvordan legge til flere hestekrefter til bilen min

Forbedre hestekrefter i en bil eller lastebil via ettermarkedet endring er en av de store gledene ved å eie din bil. Selv om markedet for ytelse ettermarkedet deler er primært rettet mot sportsbiler, har nesten ethvert kjøretøy minst noen ytelse ettermarkedet alternativer tilgjengelige som øke hestekrefter. Den bestemte deler, og respektive øker i hestekrefter vil avhenge merke, modell og år med lastebil.

Instruksjoner

• Kjøpe og installere en ytelse ettermarkedet kald-luftinntak system for å erstatte det lager luftinntak systemet. Det faktum at de kan være installert hjemme av en person med de riktige verktøyene og noen generelle kjøreopplevelsen kald-luftinntak systemer er en populær ettermarkedet modifikasjon for alle kjøretøy på grunn av deres relativt lav kostnad. Kald-luftinntak systemer øke hestekrefter av tillater mer luft å strømme inn i motoren og kjøling denne luften mer effektivt. Merk at ytelse kald-luftinntak systemer kan resultere i en moderat økning i støy, men de fleste lastebiler det blir knapt merkbar.

• Kjøpe og installere en ytelse ettermarkedet eksosanlegget å erstatte lager systemet. Eksosanlegg er en utmerket kontrapunkt til en kald-luftinntak system fordi de tillater varmluft avslutte motoren mer effektivt, som tillater motoren å opprettholde en ideell driftstemperatur selv under krevende forhold. Dette gir en samlet økning til hestekrefter og gir også motoren en høyere, mer aggressiv lyd. Merk at mange ettermarkedet eksosanlegg vil drastisk øke motorstøy og CO2-utslipp. Det anbefales at du kontrollerer staten forskrift om utslipp og ettermarkedet endringer før du utfører dette trinnet.

• Kjøpe og installere en tvungen luft induksjon kit som en supercharger eller turbolader kit. Tvungen luft induksjon kits er ikke tilgjengelige for alle lastebiler, men de er tilgjengelig for de fleste nyere lastebiler og noen eldre modeller, spesielt store lastebiler. Men hvis det finnes en tvungen luft induksjon kit for lastebil vil det gi det største hestekrefter løftet av enhver enkelt ytelse ettermarkedet endring du kan gjøre. Tvungen luft induksjon kits ting enorme mengder luft inn i motoren, som gir en dramatisk økning i kraft og dreiemoment. Noen tvungen luft induksjon kits kan gi et kraft øke på over 100 hestekrefter.