Nnywellness.com

Hvordan å inspisere drivverket i en Saturn VUE


5-år/100000-mile drivverket garantien på Saturn VUE dekker de viktigste komponentene som tillater SUV å flytte, inkludert drivakselen, motor, kjøre aksler og overføring. Som de fleste garantier, vil det dekke deler som får vanlig slitasje, som belter og slanger, men, men dekker de fleste av de interne motor delene, som lagrene og stempler. Inspisere drivverket garantien på din Saturn VUE hver 12 måneder.

Instruksjoner

• Inspisere komponentene i SUVS drivverket visuelt. Skyv under Saturn VUE på en creeper og se etter noen tegn til brudd eller slitasje på akslene som kobler drivakselen til hjulene. Se etter seepage av væske fra leddene. På den ytre enden av drivakselen, sjekk støtte braketter for drivverket, sørge for at de er stramme.

• Rykk på støtte braketter av bakhjulsoppheng. Det var en tilbakekalling på 2002 til 2004 Saturn Vues på grunn av en svak bakhjulsoppheng. På svinger ved høyere hastigheter over 45 mph, suspensjon sprakk i mange tilfeller forårsaker tilbakekallingen.

• Prøvekjøring din Saturn VUE. Lytt nøye til noen merkelige lyder, som en klikke eller clunking når holder en lav hastighet, en klikkelyd støy når du slår eller clunks når du rundt et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket.

• Heve hetten på SUV og sjekke væskenivåer olje og overføring. Begge har metall pinner som du trekke ut. Overføring måling er på baksiden av motoren på førersiden olje måling på en VUE er på forsiden av motoren.

• Tørk dipsticks med en gammel fille og sette dem inn i sine respektive hull. Måle nivåene av væske i beholdere som fargen. Olje bør være nesten klart og girolje bør være en lett rødlig farge.

• Sjekk alle slanger og klemmer knyttet til luft og olje filtrene og fra motoren. Dette er deler som ikke dekkes av garantien og kan lage større problemer hvis de får lov til å bryte.

Tips og advarsler

  • Ta din Saturn Vue dealeren sjekke bakhjulsopphenget hvis du ikke er sikker på om det ble styrket etter det frivillige tilbakekallingen i 2004.
  • Start SUV og kjøre den litt etter avmerker væsker. Kontroller nivåer etter at de har hatt en sjanse til å sirkulere.