Nnywellness.com

Hvordan du bruker kameraet filtre


Hvordan du bruker kameraet filtre

Kameraet filtre er optiske elementer legges til foran objektivet å opprette spesialeffekter eller ellers endre belysningen av et skudd. Før digitalkameraer og datamaskinen fotoverktøy ble oppfunnet, var filtre det primære spesialeffekter verktøyet for fotografer.

Filtre fremdeles har sine bruksområder for alle digitale fotografer. UV-filtre som skru direkte på linsen er nyttig ikke bare for filtrering solstrålene UV (UV), men for å beskytte linsen mot riper. Og de kan fortsatt utøve stor innflytelse over estetikk av et skudd.

Instruksjoner

• Kontroller kameraet manualen for å se hvordan et filter kan knyttes til den. Hvis manuell ikke nevner filter bruk, ringe et kamera butikk og spørre om råd om kameraet. De fleste filtersystemer er utformet for SLR stil kameraer; men kan kort kjøpes for en kompakt kamera. Selv om kameraet ikke kan holde et filter, kan du likevel eksperimentere ved å holde filteret på plass med hånden.

• Velg et kamera-filter for å eksperimentere med. Et polariserende filter, for eksempel er svært nyttig for å ta daglige utendørs bilder. Som et par solbriller reduserer det gjenskinn og refleksjoner. Knytte filteret til linsen eller hold den på plass foran objektivet (for en kompakt kameraet). Rotere filteret mens du ser gjennom søkeren for å se hvordan det påvirker lyset.

• Eksperimenter med andre filtre. Fargefiltre legge interessant fargetoner i et fotografi - Prøv en solnedgang filter for å lage et bilde ser som solnedgang. Prøv en diffusjon filter å bløtgjøre lys eller et stjerneskudd filter til glitrer. Nærbilde filtre legge forstørrelse til objektivet, eliminerer behovet for en makroobjektiv.

• Ta noen bilder i forskjellige lysforhold, med filteret tilknyttet. Husk å ta en sammenligning skudd uten filter, også. Studere resultatene for å se hvordan filteret endrer bilder.