Nnywellness.com

Hvordan fjerne en styring girkasse


Hvordan fjerne en styring girkasse

Din styring girkasse overfører bevegelsene dine rattet til hjulene via ulike typer styring sammenhengene som kobler de to forreste hjulene til hverandre. Det er vanligvis en trekkstang som kobler de to hjulene til hverandre med tie rod ender og en dra link som kobler til trekkstang i ene enden og pitman armen på styring girkasse på den andre. Uansett hva slags styring sammenhengen du har, ligner styring girkasse fjerning fordi du ikke tar fra hverandre noe i sammenhengen.

Instruksjoner

• Parkere bilen med hjulene plassert rett fram.

• Finn der rattstammen festes til drivaksel på styring girkasse. Det er en runde knipe klemme som har en bolt gjennom den. Løsne bolten og spre klemmen åpne ved å plassere en flat skrutrekker gapet der bolten er. Skyv knipe klemmen opp og ut av drivaksel.

• Flytte under bilen og merke der styringsgruppen sammenhengen festes til pitman armen på styring girkasse. Det har en tie rod konisk montering som ser ut som tie rod endene knytter styre koblingen til hvert hjul. Denne sammenhengen slutten holdes på slottet mutter og cotter pin. Fjerne cotter pin med nål nebbtangen. Fjerne slottet mutteren.

• Sett inn pickle gaffelen mellom sammenhengen slutten og pitman armen. Bruk vernebriller, strike slutten av pickle gaffelen med en hammer. Det kan ta et par treff. Gaffelen pickle vil komme montering av pitman armen. Hvis bilen Servostyring, Fjern de servostyring linjene og sette gummi eller plastikk endestykker på dem for å hindre væske lekkasje.

• Ta ut boltene som holder girkassen til rammen. Lavere girkassen. vær forsiktig. Girkassen er tung.