Nnywellness.com

Hvor å fastsette svampete bremser


Svampete bremsene er når pedalen har en grøtaktig stemning til det som synes å gå bort etter trykker den flere ganger samtidig, men kommer tilbake etter legging av pedalen. Dette er et stort problem når kjøretøyet å stoppe. Svampete bremser er et resultat av luft å komme inn i bremsesystemet, som kan skje fra lekkasjer i linjene, for lite væske i systemet eller utskifting av en del som en tykkelse som åpnet en brems linje. Mer enn noe, må du rense luften fra bremsesystemet med det som kalles "blø bremsene."

Instruksjoner

• Høyne minst én ende av kjøretøy på jack står og fjerne hjulene, slik at du får bremsene.

• Fest en klar gummidekslene bleeder ventilen på brems skyvelære. Plass den andre enden av slangen i en beholder delvis fylt med bremsevæske.

• Slå bleeder skruen på låsen åpner og lukker åpne bleeder ventilen, og har en annen person trykk ned på gasspedalen fra innsiden av bilen. Dette kalles "blø" bremser, som tømmer det luft fra systemet. Fortsett å bruke pedalen gjentatte ganger til bare væsken rent kommer ut av røret.

• Gjenta prosessen med andre bremsene. Erstatte hjulene etter bremsene på ene enden har vært blødde, lavere som ender og bytte til den andre enden av kjøretøyet.

• Toppen av master sylinder med fersk bremsevæske etter alle bremsene har vært bled.

Tips og advarsler

  • Kontroller for lekkasje i bremsesystemet, spesielt rundt bremseslanger, slanger og tilbehør til master sylinder eller calipers. Erstatte tørre, sprukne slanger og slitte sel eller beslag, fordi de lekke luft i systemet sammen med mister væske. Det hjelper for å starte blødning prosessen på brems skyvelære lengst master sylinder og jobbe dere frem til det nærmeste.
  • Det kan være lekkasjer i bremsesystemet i andre områder enn linjene eller beslag. Disse lekkasjer kan være svært vanskelig å finne noen som ikke er ekspert på bremsesystemer.