Nnywellness.com

DSLR kameraet Tips & triks


Du kan bli overrasket første gang du bruker DSLR kamera. Du har tatt den ut av esken, pekte på noe og skutt av noen bilder i auto-modus. Men bildene er ikke så klart som du hadde trodd, kanskje, eller ikke ser ut som en profesjonell fotografens arbeid. Slappe av. En DSLR er et komplisert verktøy og er ikke optimalisert for peke og skyte som en kompakt digital kameraet. Du trenger å øve før bildene ser flott.

Tilbehør

Du kan kjøpe et par ting som vil forbedre din digital fotografi erfaring og noen ganger, bilder. Denne DSLR din leveres med en dyr linse, og som du utvider fotografiske horisonten, du vil kjøpe flere linser. Beskytte disse objektivene. Kjøpe bak objektivet caps for hver - selv om du bare kjøpe billig plast caps- og UV filter for hvert objektiv du eier. UV-filtre er pen fotografisk tilbehør, spesielt for skyting i sterkt lys, men en andre formål beskytte slutten av linsen mot riper og støv. I tillegg til UV-filtre, kan du vurdere et stativ og en fjernkontroll, som vil forbedre din natt skyting umiddelbart.

Få ut av Auto

Når du først får kameraet, det er greit å skyte i auto litt å få følelsen for DSLR fotografi, men innser at DSLR ikke er utviklet for automatisk modus. Kameraer er om kontroll, og du har ikke noen kontroll i bilen. Rotere modus dial håndboken, Lukkerprioritet eller blenderprioritet, å få kontroll. I hver av disse innstillingene må du angi noen presise innstillinger, inkludert lukkeren eller aperture verdi, ISO og det avsøring erstatningen.

Eksperimentere med blender og lukkerprioritet

Aperture kontrollerer hvor mye lyset treffer sensoren og dybdeskarphet. Forskjellige linser har ulik maksimal blenderåpning, målt i "f/" tall. Færre betyr en større blenderåpning, et lysere bilde og en smalere dybdeskarphet. Nedleggelse kontrollerer lys. En rask lukkertid, som 1/2000 av et sekund, kan bare i en liten bit av lys, mens en langsom lukkerhastighet, som 2 sekunder, lar mye lys. Du må eksperimentere her med ulike scenarier og finne en balanse mellom lukkerhastighet og blenderåpning. Det tar tid å mestre, så ikke bekymre deg hvis du ikke får clear, perfekt opplyst bilder umiddelbart.

Utvid samlingen din Lens

For de første par uker eller måneder, vil du sannsynligvis finne kit objektivet utfordrende nok. Det kommer en tid for enhver fotograf når objektivet ikke oppfyller du og når dine ferdigheter overstiger din linse evne - kanskje, når du blir frustrert med ikke å kunne zoome inn. Et bra kamera kit har tre linser: grunnleggende 18-55mm kit linsen; et zoomobjektiv i 70-200 eller 300mm området for høyhastighets bilder av idrett eller bilder av ting langt unna; og en fast lengde linse, 35 eller 50 mm, med en stor blenderåpning, som f/1.2 eller f/1.8. Med disse tre linser, vil du kunne ta bilder i alle lys situasjoner.