Nnywellness.com

Fordeler & Diadvatages RFID


RFID står for radiofrekvensidentifisering. Det er en metode for elektronisk identifisering som ikke krever visuelle siktelinjen eller fysisk kontakt for å fungere. RFID-chipen har vært brukt siden tidlig på 2000-tallet for pet microchips, eiendelssporing i fabrikker og kontaktløse nøkkelkort til sikkerhetsdører. Siden rundt 2007, har bruken av RFID-teknologi blitt mer vanlig i kredittkort og andre betalingssystemer.

Enklere å lese

Appellen til RFID som en identitet forflytning mekanikk er dens lette av bruk. Den trenger bare sendes rimelig nær en skanner for å registrere. Dette betyr at den kan brukes å passere bomveier etter påføring det til utsiden av en bil eller oppsporer levering logistikk av å sikre en chip til en pakke.

Personvern

Lett fortielse av RFID-brikker utgjør også en potensiell ulempe for forbrukeren. Hvis bruker eller kjøpe produkter som inneholder RFID sporing enheter, kan disse brukernes bevegelser og kjøpevaner spores av eierne av brikkene, uten kunnskap eller samtykke fra brukeren. Denne teknologien er patentert i USA (programmet antallet 20020165758), og store selskaper som Gillette har søkt opplysninger om kodene. Forbrukergrupper som forbrukere mot supermarked privat invasjonen og nummerering, har advart om at teknologien kan "utvide markedsførere evne til å overvåke andres oppførsel til uante av ekstreme."

Skjule

For beskyttelse eller estetiske grunner, kan RFID-brikker plasseres innenfor varene de brukes til å merke. Dette er nyttig på bil karosseri, klær eller produkt emballere. Skanneren kan fortsatt lese dem uten problem. RFID-chipen har vært brukt i mange år å microchip pets. Hvis myndighetene finner en hunden eller katten med en microchip pellet injisert under huden, kan de skanne enheten for å få eierens informasjon. Graden av skjule er også nyttig i tyveri forebygging. Flisen er så små og lite iøynefallende at tyver er usannsynlig å merker og fjerne informasjon som incriminates dem, og kan til slutt føre til avkastningen av eiendommen til sin rettmessige eier.

Informasjon tyveri bekymringer

Bedrifter og produsenter hemmelighet overvåking kjøpevaner, er en av de største bekymringene om RFID-brikker enkelt som kan være ulovlig innhentet informasjon. RFID-brikker er i hovedsak en kringkasting antenne som sender informasjon gjennom luften til det oppdages av en kompatibel mottaker. Computer Security forfatteren Bruce Schneier peker til rapporter i The New York Times og The Register, som hevder at slike mottakere kan være bygget for mindre enn $200 og en kort spasertur rundt et trangt offentlige rom kan net en svindler dusinvis av ID profiler og kredittkortopplysninger.