Nnywellness.com

Hvordan en Modulator brukes med Surround Sound Systems


Hvordan en Modulator brukes med Surround Sound Systems

Mange husholdninger nå har flere TV og innkjøp vise komponentene for hver av disse TVer kan bli dyrt. En måte å unngå dette problemet er med bruk av en RF-modulator, som kan brukes parallelt med en surround lyd hjemmekino system.

RF-Modulator

En RF-modulator er en enhet som lar deg koble en komponent som en DVD-spiller eller video lek system komposittkabel tilkobling, og konvertere sin video og audio signalet til en RF-koaksialkabel utgang for å sende til TV. En modulator kan være nyttig for en TV med ingen åpne kombinert inngang, eller å koble andre TV- eller mer - til denne komponenten.

Surroundlyd

Mange RF modulatorer er utformet med muligheten til å godta multikanal TV-lyd eller MTS, surroundlyden og videresende det til en TV via den koaksial RF-kabelen, forbedre lydkvaliteten fra hva kompositt lyd kabler kan gi, forutsatt at TV har kapasitet til å dekode det lydsignalet. Kontroller at modulator du kjøper har selvregistrering surround lyd hvis du har tenkt å bruke den med et hjemteatersystem.

Koble

Med komponenten video, for eksempel en DVD-spiller, koble til modulator og modulator til TVEN, kan du koble en digital lydkabel - koaksial eller optisk, TV – fra TV til en digital lydinngang på surround lyd mottakeren tilgang til lyden fra den video komponenten for visning på TV.

Andre tilkoblinger

En modulator kan ikke produsere full Dolby Digital 5.1 kanallyd gjennom en sammensatt videoinngang, så for å få at mens en tilkoblet komponent, en digital lydkabel må være koblet fra komponenten til surround lyd mottakeren, og ikke fra TV.