Nnywellness.com

Forskjeller mellom et andre & tredje generasjon iPod Shuffle


Forskjeller mellom et andre & tredje generasjon iPod Shuffle

Den minste iPod-modellen ble enda mindre i dens andre generasjon. Shuffle er første iPod å bruke flash-minne, som betyr at det er enkelt slettbare og kan programmeres om. Shuffle er den eneste iPoden har verken en skjerm eller et rullehjul. Størrelsen, enkelhet og holdbarhet gjør shuffle den perfekte iPoden å følge deg på en jobb eller på farten.

Størrelse og fysiske Design

Andregenerasjons iPod shuffle er lett skilles fra den tredje generasjon modellen av dens firkantede form og en rund hvit sirkel på høyre side, som inneholder alle navigasjons- og volumknappene, inkludert spill, pause, frem og tilbake. Tredjegenerasjons iPod ligner lenger rektangulær form av første shuffle, men er lettere, tynnere og mindre enn den andre generasjon modellen. Tredje generasjons shuffle har ingen knapper. Du navigerer gjennom musikkbiblioteket med kontrollene på hodetelefonene. På grunn av denne nye design, kan du bare bruke hodetelefoner som har type knapper som følger med shuffle. Tredje generasjon modellen har også et solid, speil-polert stål klipp med en Apple-logo på den. Begge kommer i en rekke farger og metallisk, men tredje generasjon er de første som kommer i svart.

Musikken lagringen og navigasjon

Den nå nedlagte kom andre generasjon i både 1GB og 2GB størrelser, som kunne holde ca 250- og 500 sanger, avhengig av størrelsen på sangfilene. Tredje generasjon iPod shuffle har dobbelt plass og kommer i 2GB eller 4GB størrelse, med en kapasitet på opptil 1000 sanger, avhengig av filstørrelsen. I motsetning til andre generasjon, tredje generasjon har voice-over teknologi som når aktivert ville fortelle deg navnet på sangen og artisten som spilles av samtidig. Du kan også bruke den til å fortelle deg tittelen på spillelistene du kan prøve. Du kan aktivere voice-over med hodetelefoner uten å slå hodet fra aktiviteten du gjør. På grunn av nye funksjoner, kan tredje generasjons shuffle spille 10 timer kontinuerlig, mens andre generasjon modellen kan spille i 12 timer.

Dokking

Verken den nest eller tredje generasjon iPod shuffle plugger direkte inn i USB-pluggen måten de første generasjon shuffles gjorde. Grunn av sin mindre størrelse koble andre - og tredje-generasjons shuffles til datamaskinen med USB-ledninger som festes til enhetene gjennom hodetelefonkontakt. Andre generasjon har en vugge der den sitter som kobles til datamaskinen via en USB-port. Tredje generasjon kobler bare direkte fra jack til USB-porten.